SMK
SMK
Tak jsem se po delší době pustil zase do další akce , do které mě tak trochu navezl Kulda a zato mu teda pěkně děkuju . Mohlo by to vypadat nějak takto:
Uploaded with ImageShack.us
Poněvač tank vychází z tanku KV1, použil jsem 2 podvozky, které jsem musel následně příčně rozřezat kvůli odpovídajícím roztečím ramen. Teď bude následovat ještě podélné rozříznutí kvůli dodržení správné šířky.
Poněvač tank vychází z tanku KV1, použil jsem 2 podvozky, které jsem musel následně příčně rozřezat kvůli odpovídajícím roztečím ramen. Teď bude následovat ještě podélné rozříznutí kvůli dodržení správné šířky.
Re: SMK
Tak teda není začbaca píše:Tak jsem se po delší době pustil zase do další akce , do které mě tak trochu navezl Kulda a zato mu teda pěkně děkuju
Jinak držím palce - já sem konečně dodělal to letadlo a tak si ho užívám.
Bude to celé plast. Myslím, že by to mělo zvládnout.Vojtiš píše: nezávidím těm převodovkám
Re: SMK
A tak jsem to přeřízl a zase slepil
Z převodovek bych strach taky neměl vždyť viš, že nejsem fanda kovového tuningu a jak píše Kulda bude to celý z plastu tzn. lehký zdrc prc
Z převodovek bych strach taky neměl vždyť viš, že nejsem fanda kovového tuningu a jak píše Kulda bude to celý z plastu tzn. lehký zdrc prc