Kovová napínací kola Tiger I

Zeptejte se ostatních uživatelů nato, co Vás zajímá, nebo s čím potřebujete pomoct.
pan.peta
PzKpfw IV
PzKpfw IV
11
Lokalita: Hodonín

Re: Kovová napínací kola Tiger I

Příspěvek od pan.peta »

Jestli Balcin najezdil cca 250 hodin v písku,tak to se nemusím bát,že mě to potká taky,protože tolik hodin nenajezdím ani do důchodu doma na plovoučce!

Dnes mi přišli nové silnější osky(nápravy) na ty napínací kola a zdá se to být o moc lepší.Kola nejsou vykřivené jak na Tatrovce.Ještě tam dám asi ty ložiska.
Napínáky mám tyto: http://www.rctank.de/product_info.php?c ... ts_id=1962
Nové osky :
http://www.rctank.de/product_info.php?c ... ts_id=2081
pan.peta
PzKpfw IV
PzKpfw IV
11

Příspěvek od pan.peta »

Dnes jsem to testovala zatím to vypadá moc dobře!No v písku stím jezdím jen občas,tak jak píšeš mělo by mě to vydržet,až do důchodu. cool cool cool
pan.peta
PzKpfw IV
PzKpfw IV
11

Příspěvek od pan.peta »

balcin píše:Musíš koupit normální,bez ložisek...Na soustruhu a nebo ve stojanové vrtačce odvrtat do nich 10tku díru,koupit dvě ložiska rozměr 10x4x4,myslím si,že ty osky jsou čtverky a namáčknout je tam obě..Nedávej tam jen jeno ložisko,ale dvě..Já je tam mám dvě..Ted jsem to dělal,když byl u mě Vojtiš..A oska v kole se ani nehne,zato ramena jsou kaputo,mám pojezdový kola rozčáplý,jako na Tatře,tak to vypadá v budoucnu na novou kovovou vanu s torzními tyčemi(to bude už druhá),ale co nadělám..Co ten tank, už u mě na tankodromu najel,tak si to zaslouží...Jezdím skoro denně k večeru,Vojtiš je mě svědkem.. :lol: ..Pásy už mám taky ošoupaný,tak budu muset někdy koupit nové HQčka...No holt nemám tanky ve vitrínce na poličce,ale na skoro denní ježdění... :) ;)
Tak jsem osadil ty kola ložisky,podle tvého návodu a je to paráda cool
pan.peta
PzKpfw IV
PzKpfw IV
11

Příspěvek od pan.peta »

Balcine,kurňa ty jsi mě tu prospěšný nejvíc cool Elmod jsi mě doporučil,bomba cool Ložiska v napínacích kolech,bomba cool
Jak říká Kulda,ty jsi nejlepší tester :!: :!:
pan.peta
PzKpfw IV
PzKpfw IV
11

Příspěvek od pan.peta »

Já bych taky jezdil,kdyby bylo kde.Ty máš tankodrom,já plovoučku v paneláku a navíc jsem pořád v práci :ugeek:
Vojtiš
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
13
Lokalita: Přerov

Příspěvek od Vojtiš »

pan.peta píše:Já bych taky jezdil,kdyby bylo kde.Ty máš tankodrom,já plovoučku v paneláku a navíc jsem pořád v práci :ugeek:
Přesně tak Peťo, moje slova, teďka jsem to chtěl napsat o té plovoučce a práci :lol: :lol: Vojtiš.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
pan.peta
PzKpfw IV
PzKpfw IV
11

Příspěvek od pan.peta »

Jo Vojto,my pracující to máme na prdlačku!
zander
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
14
Lokalita: Praha 5 Radotín

Příspěvek od zander »

http://www.rctank.de/TIGER-I_8

příští týden budu objednávat, tak pokud budeš mít zájem pošli SZ

Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
spitfiremk1
PzKpfw IV
PzKpfw IV
13
Lokalita: Bochoř Bezručova 287 750 00 okres Přerov

Příspěvek od spitfiremk1 »

balcin píše:Ondro,co mě to ale pomůže,když do toho můsím nacpat další peníze..Vana s torzními tyčemi je super,pěkně to kopíruje terén,ale co to pomůže,když torzky drží,ale vyšlahá se to tam kolem těch ramen..Ramena v té vaně lícou,jak šu...lin v gumáku a kola se rozčápnou jak na bugyně..Všechno to udělá ten písek,jak se v něm brodím a hlína..Pásy mám už ošoupaný od betonu,ale ty mě tak netrápí,jak ten podvozek a ta vana..To je u tigra velký neštěstí...Jo je to dobrý,tak na tři ,nebo čtyři srazy,co absolvujeme a potom už s tím nejezdit,ale pro mě,co s ním rajtuju denně, to musí být z pořádné oceli..Nejlepší by bylo,kdyby ty ramena byli uloženy v nějakých futrách a nebo v ložiskách,ale takové vana asi neexistuje a přitom bych tam ted chtěl koupit,zase jinou vanu,lepší,než tam mám ted,nějaký jiný typ,ale ten určitě pro mě jezdiče, neexistuje..Ani by mě nevadilo,že bude drahá,ale chci už pořádnou,která by se tak brzo nevyšlahala vydržela o něco déle,to moje ježdění..Nevím,jestli v Německu,něco takovýho pro mě mají... :)

..Pro tebe už jedině koupit z Bowingtou toho tigra co je v provozu, nebo tu ruskou odlehčenou repliku... :D Tam je vše v ložiscích.
nejde li o život, jde o hov .......
wotan500
PzKpfw II
PzKpfw II
10
Lokalita: Hradec Králové

Příspěvek od wotan500 »

Ahoj
Mám dotaz:Jsou ta ložiska opravdu o rozměrech 10x4x4?Dřiv byli ložiska značené např:63 02.Tak už značené nejsou?Chci si ty ložiska taky pořídit,tak at koupim správné :D
Odpovědět

Zpět na „Poradna“