Kovová napínací kola Tiger I
Kovová napínací kola Tiger I
Čus,kluci,kde koupím kovová napínací kola s ložisky na Tigra I raná verze ?
Ty stávající začaly šmajdat.Díky Petr.
Ty stávající začaly šmajdat.Díky Petr.
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Re: Kovová napínací kola Tiger I
http://www.rctank.de/product_info.php?c ... ucts_id=74
http://www.asiatam.com/product_info.php ... g-lon.html
Michal
http://www.asiatam.com/product_info.php ... g-lon.html
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
Michale a jsou určitě s ložisky?
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Z RC tank je mám na Tigrovi a tam by mělo být. u Asiatamu nevím, ale myslím si, že jsou stejná, a jinak stejně nejsou jiná kola nikde v nabídce.
Nezkoumal jsem Axela, ale ten je cenově dost jinde.
Tak bych se toho určitě nebál.
Michal
PS zeptám se ti majitele RCtank de.
Michal
Ok,dík moc!zander píše:Z RC tank je mám na Tigrovi a tam by mělo být. u Asiatamu nevím, ale myslím si, že jsou stejná, a jinak stejně nejsou jiná kola nikde v nabídce.
Michal
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Takže
tam opravdu nejsou , a u Tigra I jsou hodně špatně sehnatelné /prakticky nejsou/
Jsou jen u KV, Panthera, Jagdpanthera a King Tigra.
Takže ti asi stejně nic jiného nezbyte, než do nich jít a třeba si je vyfutrovat.
Já je tam mám, a zatím mi velkou neplechu nedělaj.Tak uvidíme.
Michal
PS tak ani na RCtank.de momentálně neví o nikom, kdo by je vyráběl.
tam opravdu nejsou , a u Tigra I jsou hodně špatně sehnatelné /prakticky nejsou/
Jsou jen u KV, Panthera, Jagdpanthera a King Tigra.
Takže ti asi stejně nic jiného nezbyte, než do nich jít a třeba si je vyfutrovat.
Já je tam mám, a zatím mi velkou neplechu nedělaj.Tak uvidíme.
Michal
PS tak ani na RCtank.de momentálně neví o nikom, kdo by je vyráběl.
Kluci,dík moc za rady,tak to teda budu muset udělat sám.
Jsi Super tester na dlouhodobou kvalitu mechanickych dilubalcin píše:Musíš koupit normální,bez ložisek...Na soustruhu a nebo ve stojanové vrtačce odvrtat do nich 10tku díru,koupit dvě ložiska rozměr 10x4x4,myslím si,že ty osky jsou čtverky a namáčknout je tam obě..Nedávej tam jen jeno ložisko,ale dvě..Já je tam mám dvě..Ted jsem to dělal,když byl u mě Vojtiš..A oska v kole se ani nehne,zato ramena jsou kaputo,mám pojezdový kola rozčáplý,jako na Tatře,tak to vypadá v budoucnu na novou kovovou vanu s torzními tyčemi(to bude už druhá),ale co nadělám..Co ten tank, už u mě na tankodromu najel,tak si to zaslouží...Jezdím skoro denně k večeru,Vojtiš je mě svědkem.. ..Pásy už mám taky ošoupaný,tak budu muset někdy koupit nové HQčka...No holt nemám tanky ve vitrínce na poličce,ale na skoro denní ježdění...
Malý dotaz mimo - Balcine, docela by mě zajímalo, jestli dokážeš odhadnout, kolik hodin si s tím Tigerem najezdil, než si opotřebil, jak píšeš, uložení pojezdových, pásy a zadní kola.
Naposledy upravil(a) Ody dne 28 črc 2013, 22:16, celkem upraveno 1 x.
Mě šlo o to kolik "motohodin" Tiger v kovu najezdí z těžším terénu. Píšeš, že vanu máš dva roky, jezdíš pravidelně (řekněme) od dubna do října , denně půl hodiny, takže to máme cca 14 hodin měsíčně a celkem cca:
2 roky x 7 měsíců x 14h = 196h + nějaký srazy, takže řekněme 250h jízdy v písku.
Já na svém minitankodromu na chatě jezdím po různých površích (beton, hlína, tráva, kamenná drt, mulčovací kura, dlaždice ...) Tak mě zrovna tuhle napadlo kolik to tak může vydržet. Co převodovky po těch dvou letech - ty drží?
Jinak ta naše diskuse se skoro zralá na přesun do "Hospody u tankisty" s tématem "životnost pohybového aparátu".
2 roky x 7 měsíců x 14h = 196h + nějaký srazy, takže řekněme 250h jízdy v písku.
Já na svém minitankodromu na chatě jezdím po různých površích (beton, hlína, tráva, kamenná drt, mulčovací kura, dlaždice ...) Tak mě zrovna tuhle napadlo kolik to tak může vydržet. Co převodovky po těch dvou letech - ty drží?
Jinak ta naše diskuse se skoro zralá na přesun do "Hospody u tankisty" s tématem "životnost pohybového aparátu".