Tiger 1 Balcin
Tiger 1 Balcin
Názorný příklad co všechno Němčouři ukradou, i to prase se hodí.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Re: Tiger 1 Balcin
Ted jsem viděl na dvojce dokument s 2 světové války a Němci brali a kradli všechno,co se dalo upéct
AHOJ.
NO NEJENOM NĚMCI, RUSOVÉ NA TOM BYLI SE ZÁSOBOVÁNÍM JEŠTĚ HŮŘE !!!!!!!
R.
AHOJ.
NO NEJENOM NĚMCI, RUSOVÉ NA TOM BYLI SE ZÁSOBOVÁNÍM JEŠTĚ HŮŘE !!!!!!!
R.
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 13 čer 2013, 16:51, celkem upraveno 1 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
To není Ruda, ty Jarine, to je Radek, tak už si to zapamatujbalcin píše:Rudo,no tak dám na KVčko,podřízlou kozu,at mají Ivánci něco na jídlo a bude to...
Ten Balcin si nedá říct, bude muset sehnat žebřiňák za tank, na to jídlo co pořád ti skopčáci kradou, jak jsou nenažraní
Vypadá to, že buď jedou do Polska na tržnici a nebo na natáčení pokračováni Čtyří z tanku a pes
Pokud tanky uspějí, vítězství je na dosah. Guderian
Jo tak to je brutálmí vov
Taky nechci répat, ale jsi tady novej a hnedka reješ do Balcina? to neděláš dobře, počkej až ho poznáš, ten ti řekne svoje tak ať se nezalekneš, čus Vojtiš.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Abych uvedl věc na pravou míru : To že řidič nevidí dopředu Balcinovi vůbec nevadí.Jinak když jsme někde na předváděčce,tak největší zájem přihlížejících je o Balcinův Tiger. Jsou kolem něj všechny přítomné děti,se kterými si Balcin velmi rozumí.A taky na jeho obhajobu : vydrží celý den jezdit a dělat nějaký program,zatímco my ostatní líceme po ukázkách,vyčurat,napit,zakouřit a nevím co ještě.To se mu musí přičíst k dobru. S Balcinem se mi prostě dobře jezdí a že je urejpanej mi nevadí.Oplatím mu stejnou mincí.
Jinak je to ale dobračisko. Jak on říká " jsem jezdič a ne modelář " .
Jinak je to ale dobračisko. Jak on říká " jsem jezdič a ne modelář " .
Tak, tak.
já si myslím, že zde na foru je spoustu dobrých modelářů, kteří dokáži model dopilovat do nejmenších detailů, jsou tu kluci, kteří rozumí dobře elektronice, umí práci s obráběním kovů a poddobně, jsou tu i ti, kteří si rádi jen tak pojezdí a tank si třeba i z recese upraví podle svých představ.
Balcin tam má sice plno věcí, ale je třeba upozornit, že tank mu velmi doře jezdí, je dobře ozvučen a jak říká Milan celkově přitáhne pohledy mnoha čumilů . A jak už tu bylo mnohokrát řečeno, důležité je to, aby byl se svým výtvorem spokojený hlavně jeho majitel a dělal mu radost .
Hau skončil jsem.
Čus Ivo
já si myslím, že zde na foru je spoustu dobrých modelářů, kteří dokáži model dopilovat do nejmenších detailů, jsou tu kluci, kteří rozumí dobře elektronice, umí práci s obráběním kovů a poddobně, jsou tu i ti, kteří si rádi jen tak pojezdí a tank si třeba i z recese upraví podle svých představ.
Balcin tam má sice plno věcí, ale je třeba upozornit, že tank mu velmi doře jezdí, je dobře ozvučen a jak říká Milan celkově přitáhne pohledy mnoha čumilů . A jak už tu bylo mnohokrát řečeno, důležité je to, aby byl se svým výtvorem spokojený hlavně jeho majitel a dělal mu radost .
Hau skončil jsem.
Čus Ivo
- spitfiremk1
- PzKpfw IV
- 13
- Lokalita: Bochoř Bezručova 287 750 00 okres Přerov
...Super vlákno pánové, bavím se na plný pecky.. Kup si Balcine u brudera ještě figurku vola ( s rohama myslím) můžeš ho vléct na žebřiňáku, či jiném platoňáku od tamtéž, za tigrem..
nejde li o život, jde o hov .......