Párování vysílačky 2,4GHz

Zeptejte se ostatních uživatelů nato, co Vás zajímá, nebo s čím potřebujete pomoct.
Odpovědět
bean
PzKpfw IV
PzKpfw IV
14
Lokalita: Černošice, Praha západ

Párování vysílačky 2,4GHz

Příspěvek od bean »

Zdravím tankáni, mám trochu problém. Přecházím z modelama kvuli rušení na 2,4GHz a potřeboval bych poradit, protože s nimi nemám ani nejmenší zkušenosti. Koupil jsem vysílačku HK210 ( http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... radio.html), je u ní přiložený přijímač. Protože chci jí používat jak na auto , tak na loď, tak jsem si dokoupil úplně stejný druhý přijímač. A mám dotaz. Nevím přesně jak to spárovat. Na internetu jsem našel, že se má držet nějaké tlačítko bind, které na přijímači mám, ale na vysílačce ne. Mám k tomu anglický návod, ale moje angličtina je hodně slabá. Možná si řeknete že to mám vyzkoušet, ale bojím se, abych něco nezmrvil.
Tak moc prosím, jestli máte někdo zkušenosti třeba přímo s touto vysílačkou, nebo z podobnou, potřeboval bych pomoct. Jsem schopen i poslat třeba naskenovanej anglickej návod do SZ. Nemůžu nic najít na internetu a to hledám už dva dny. :(
Díky za pomoc, Michal
bean
PzKpfw IV
PzKpfw IV
14

Re: Párování vysílačky 2,4GHz

Příspěvek od bean »

A ještě jeden dotaz. Kdybych měl dvě úplně stejné vysílačky a provozoval je najednou, jak je to s rušením? To by mělo fungovat ne?
Díky Michal
Ody
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
12
Lokalita: Plzeň

Příspěvek od Ody »

K prvnímu dotazu - konkrétně tuto vysílačku nemám, ale např. u Hitecu 6 sport se drží zmáčknuté tlačítko na vysílačce (na vysílacím modulu na spodku vysílačky) a při stisknutém tlačítku se vysílačka zapne. Tím přejde do vyhledávacího režimu. Následně se drží stisknuté tlačítko na přijímači (bývá zapuštěné takže pomůže párátko apod.). Prakticky ihned se to spáruje - změní se barva kontrolky na vysílačce. Pak se vysílačka i přijímač vypnou a zapnou a je možno jezdit.

K druhému dotazu- ano lze jezdit současně - to je jedna z hlavních výhod 2,4GHz
bean
PzKpfw IV
PzKpfw IV
14

Příspěvek od bean »

Tak jsem se rozhodl zariskovat a vyzkouset. Asi vam to pripada smesne, ale uz jsem si takhle svoji neznalosti napriklad znicil par akupaku a tak jsem uz proste obezretnejsi. Hledam vse na nettu, ale tam pise z prominutim kazdej jouda a je tam vic nazoru a byva tezke si vybrat to spravne. Proto chodim sem, mezi uzivatele a modelare a cerpam z praxe. Takze jsem jen zapnul a ono se to samo sparuje. Na vysilacce neni zadne tlacitko, ale vlastne neni potreba. Takze diky a ted jen jak je to s tema dvema vysilackama. Michal
Odpovědět

Zpět na „Poradna“