Co se netýká osvobození MĚSTYSE MORAVSKÁ NOVÁ VES
Re: Co se netýká osvobození MĚSTYSE MORAVSKÁ NOVÁ VES
Vláďo, konečně vlákno pro Balcina a jeho nemodelářské klábosení, že Honzo .
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
Njn. Bez modelaření by nebylo čím jezdit!Vojtiš píše:Vláďo, konečně vlákno pro Balcina a jeho nemodelářské klábosení, že Honzo .
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
To jsou trochu nereálné požadavky lepší než El-mod a zároveň levnější než El-mod.balcin píše:...No a vidíte,už všechno vím o modulu CLARK a proto říkám,ať žije ELMOD..Až něco vymyslí lepší,než je ELMOD a za menší peníze,tak se mu pokloním,až k zemi,ale zatím u mě pořád vyhrává Elmod,nemůžu za to,ale je to tak
Taky nevím proč zde vzniká nějaký pocit, případně diskuse, že to má být lepší než El-mod atd. El-mod zde nikdo nenapadá a CLARK není nikomu vnucován - je to prostě nějaká alternativa v Evropě moc nepoužívaná, tak považuji za užitečné, zde informace uvést. Lepší něž El-mod to tak nějak být nemůže, už jen z finančního hlediska, že. El-mod je cca 250 euro a CLARK je za 82 dolarů. El-mod je luxusní věc, kterou zatím nevlastním, nemám s ní zatím praktické zkušenosti, ale co vím, je to, že si určitě nemůžu finančně dovolit vybavit El-modem všechny své tanky (6ks + 3ks čekající na přestavbu), zatímco u CLARKu si postupný přechod představit dovedu.
Trochu jsem se rozkecal ale v tomto nyní již "povídacím" vlákně to snad nebude vadit.
malá opravaOdy píše:Lepší něž El-mod to tak nějak být nemůže, už jen z finančního hlediska, že. El-mod je cca 250 euro a CLARK je za 82 dolarů. El-mod je luxusní věc, .
dražší nééé vždy znamená lepší a kvalitnější - zasvěcení vědí o jaké problémy se jedná
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
No a je to tu zasebalcin píše:...No a vidíte,už všechno vím o modulu CLARK a proto říkám,ať žije ELMOD..Až něco vymyslí lepší,než je ELMOD a za menší peníze,tak se mu pokloním,až k zemi,ale zatím u mě pořád vyhrává Elmod,nemůžu za to,ale je to tak
Pořád dokola a dokola a dokola
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
Chlapi tož bylo to v tech brožurach - nechteho .... dyť je to jen prachobyčejný uživatel a ani se za to nastydí, ikdyž občas sere
Balcin: A to jsem zapomněl na Elefanta, takže vlastně 7 tankůbalcin píše:A proč máš sakra tolik tanků???...Nestačí ti dva,jak mám já???..Kdybys měl dva,tak tam máš taky dva Elmody a to znamená dva pořádný tanky a to by teprve byla paráda...Ty zase musíš být echt,ze 6ti tankama,že???
Nemůžu si pomoci - musím je mít. Můj cíl je jasný, jednoho dne chci v počtu tanků dohnat Milana
Kluci, teda Páni kluci,
všeci tu máte pravdu zvuk je důležitý, ale i vzhled (křídlovky, šroubečky atd.).
Přeci máme smyslové věmy abýchom je používaly:
oči - vzhled
uši - zvuk
jazyk - no ještě můžeme ty naše tanky olizovat.
A jestly elmond či něco jiného je otázka priorit.
Končím a přepínám.
všeci tu máte pravdu zvuk je důležitý, ale i vzhled (křídlovky, šroubečky atd.).
Přeci máme smyslové věmy abýchom je používaly:
oči - vzhled
uši - zvuk
jazyk - no ještě můžeme ty naše tanky olizovat.
A jestly elmond či něco jiného je otázka priorit.
Končím a přepínám.
No ba, neboť kouřový rosol pěkné smrdí, obzvláště, když se spaluje WéDéčko a pod. :zokott píše:chuť? čich?
Jasan myslel jsem krátkozrace, chtěl jsem říci zrak, sluch a chuť.zokott píše:chuť? čich?
A na čich jsem docela, ale docela zapomněl, protože mam
všechny kouřáky odpojené. Buď nefungují a nebo se nevešly.
Ale to je krásné vlákénko že? Můžeme plácat a plácat.