Jakoupak urnu máš namysli ??????zokott píše:... + URNA z Veliny, nebo se pletu??mrst píše:zdravé jádro...poznáš na místě...
cca. jako vloni
MRST, ZANDER,VIB,PAJAK,JANUK,FÖLDI,LÁĎOVÉ,VLAĎOVÉ...ATD
Tankový den v Lešanech 2009 - 2015
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Re: Tankový den v Lešanech
Váš Šaryk
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Přeji vám kluci na zítra jen a jen hafo pohody dobrého počasí ať se akce podaří a těším se aspoň na fotečky když už tam nemůžu být s vámi
Kingtiger Sd.kfz. 182
Taky vám kluci přeji krásné poježdění, mnoho zábavy a hlavně ať máte krásné počasí, hodně diváků atd. Vojtiš.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
Ahoj, chlapi.
Rád jsem vás všechny viděl a popovídal s vámi. Ač počasí úplně příjemné nebylo, akce se vydařila. Budu se těšit příště a snad i s pojízným tankem. Vaše kousky jsou silnou ispirací...
Pěkný den
Rád jsem vás všechny viděl a popovídal s vámi. Ač počasí úplně příjemné nebylo, akce se vydařila. Budu se těšit příště a snad i s pojízným tankem. Vaše kousky jsou silnou ispirací...
Pěkný den
SR71X
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Jo jo. Fotečky by potěšily a nejen moje oči.Jarin píše:Samá chvála a co nějaké fotečky z akce by nebyly?
R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj klucí.
Je vidět, že se akcička opět podařila. Co Finové se štugem, přivezli aspoň jejich vodku ???
R.
Je vidět, že se akcička opět podařila. Co Finové se štugem, přivezli aspoň jejich vodku ???
R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Tak i já moji drazí přátelé pancéřoví musím poděkovat za skvěle strávený den s lidmi kteří, mají stejnou diagnozu jako já Díky a zde je pár nepovedených fotek ,protože ty povedené jsem bohužel poztrácel
¨
¨
Naposledy upravil(a) honza kadrmas dne 29 kvě 2013, 21:46, celkem upraveno 3 x.
Váš Šaryk