Zdravím borci.
Potřeboval bych malou radu ohledně výběru elmodu a převodovky. Mám v plánu koupit tančík Tigr II Tento kousek. Elmod jsem zvolil ELMOD ThinkTank Panzermodul PRO II. Jako rc soupravu vlastním FS-th9x, tu používám na modely letadel. Ještě jsem našel jeden elmod, ThinkTank Tank Module PRO II Flex ale nějak mu nerozumím nevím co znamená ESC a zda se mi vůbec může hodit. Převodovku jsem vybral WALTERSONS GETRIEBE-BOX 5.1 HENSCHEL TIGER. Byl bych moc rád, kdyby to někdo překontroloval a dal vědět zda je vše ok. Pokud bude vhodné ještě nějaký modulík přidat, pisněte. Děkuji.
Elmod a převodovka Tiger II
Re: Elmod a převodovka Tiger II
Verze ThinkTank Tank Module PRO II má vestavěny dva obousměrné stejnosměrné regulátory. ThinkTank Tank Module PRO II Flex nemá vestavěny žádné a můžeš zvolit dle vlastního výběru stejnosměrné nebo střídavé. ESC = Electronic Speed Control čili regulátor. Na zvuky si musíš přikoupit ještě tzv. ThinkTank Blaster.
V.
V.
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
Dobrá děkuji moc, takže pro mě ideální ELMOD ThinkTank Panzermodul PRO II, st motory na tančíku použity nejsou a ta převodovka se ti zdá v pohodě? Máte s ní někdo zkušenost? Co ta mosaz, nebo z čeho to je, bude to vyhovovat?
Zmiňované převodovky nemám ani neznám takže si spíše pročti vlákna lidí co se s nimi setkali. Zdali je pro tebe Elmod ideální volba ukáže budoucnost. Já sám za sebe mohu říci to že po dlouhém trápení s opravami a reklamacemi dělá to co má, ale důvěra je podlomená.Sfall píše:Dobrá děkuji moc, takže pro mě ideální ELMOD ThinkTank Panzermodul PRO II, st motory na tančíku použity nejsou a ta převodovka se ti zdá v pohodě? Máte s ní někdo zkušenost? Co ta mosaz, nebo z čeho to je, bude to vyhovovat?
V.
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky