zvuk.modul RX 18

Zeptejte se ostatních uživatelů nato, co Vás zajímá, nebo s čím potřebujete pomoct.
Odpovědět
spitfiremk1
PzKpfw IV
PzKpfw IV
13
Lokalita: Bochoř Bezručova 287 750 00 okres Přerov

zvuk.modul RX 18

Příspěvek od spitfiremk1 »

Kluci, dnes jednomu děcku v kroužku po nastartování tanku přestal fungovat zvukáč...vše ostatní fungovalo. Potenciometr nadoraz a nic přeběhli jsme konektory, dali mou nabitou baterku a zase nic. Doufám, že se může jednat o studeňák na repro, nebo potencáku. Vada v RX 18 se mi nezdá..Jo a jinak se jedná o Panzera 3 z edice matoro v kovu a patinou (černý) Zaujal mne taky tím,že při výstřelu airsoftu tank necukne. Pouze při simulaci kanonu tlačítkem bez aktivovaného airsoftu..Novinka, nebo chyba? Můj Tiger sebou škube vždycky..Že by číňan dal do RX anticuk? :shock:
nejde li o život, jde o hov .......
Vojtiš
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
13
Lokalita: Přerov

Re: zvuk.modul RX 18

Příspěvek od Vojtiš »

Je možné že odešel reprák? mě v KV při ježdění z ničeho nic přestal jít zvuk, tak jsem myslel že se tam něco spálilo a když jsem skusil jinej reprák tak to už fachči.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
spitfiremk1
PzKpfw IV
PzKpfw IV
13

no uvidím, Příští kroužek na to mrknu.Zvuk totiž není asi nějak namahaná věc, tak to bue asi tohle, nebo potenciometr..
spitfiremk1
PzKpfw IV
PzKpfw IV
13

...Takže zkušenost do budoucna...Synek dobil baterku asi 8 hodinama, a vše se vrátilo do normálu. Přitom tank jezdil, neškubal sebou, střílel, ale nezvučil. Po vyjmutí baterky jsem naměřil 7,6 V, kdy můj Tigr ješte při tomto napětí spolehlivě funguje. Asi každá RX 18 má trošku jiné rozdělení priorit, co bude ještě fungovat po poklesu napětí. Navíc není asi ta hranice všude stejná..
Odpovědět

Zpět na „Poradna“