MORAVSKÁ NOVÁ VES - sobota 1.6.2013.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
MORAVSKÁ NOVÁ VES - sobota 1.6.2013.
Ahoj klucí.
Tak Milanovi se už ozval ten pán z modelářského klubu z Moravské Nové Vsi (okres Břeclav). Chtěl, abychom přijeli jezdit s RC modely tanků v sobotu, 1.6.2013. Občerstvení (pro nás grátis) je zajištěno. Pokud jsem na něco zapomněl, tak mne Milan snad doplní !!!!
SEZNAM TANKISTŮ: poslední aktualizace 29.5.2013 ve 14.00 hod.
1. ) MILAN - určitě.
2.) RUDYn - určitě.
3.) + 4.) POLDA + LUKÁŠ - určitě.
5.) TANKÁN SHERMAN - možná.
6.) VOJTIŠ + 7.) BALCIN - určitě.
8.) PAN.PETA - možná.
9.) Dzordzi - určitě.
10.) Ivan z Brna - určitě.
Kdo přijedete další ?? Co BACA, a ostatní členové fóra, které bych taky rád osobně poznal ????
R.
Tak Milanovi se už ozval ten pán z modelářského klubu z Moravské Nové Vsi (okres Břeclav). Chtěl, abychom přijeli jezdit s RC modely tanků v sobotu, 1.6.2013. Občerstvení (pro nás grátis) je zajištěno. Pokud jsem na něco zapomněl, tak mne Milan snad doplní !!!!
SEZNAM TANKISTŮ: poslední aktualizace 29.5.2013 ve 14.00 hod.
1. ) MILAN - určitě.
2.) RUDYn - určitě.
3.) + 4.) POLDA + LUKÁŠ - určitě.
5.) TANKÁN SHERMAN - možná.
6.) VOJTIŠ + 7.) BALCIN - určitě.
8.) PAN.PETA - možná.
9.) Dzordzi - určitě.
10.) Ivan z Brna - určitě.
Kdo přijedete další ?? Co BACA, a ostatní členové fóra, které bych taky rád osobně poznal ????
R.
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 29 kvě 2013, 13:57, celkem upraveno 14 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Re: MORAVSKÁ NOVÁ VES - M.D.D. - sobota 1.6.2013.
Ahoj Radku, tak jestli nepůjdem z Balcinem do práce tak přijedeme a nějaké info co a jak bude? Vojtiš.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Ahoj Vojtiši.
Pán se má ještě Milanovi znovu ozvat. Počítám, že bychom tam měli být od 09.00 hod. do 18.00 hod. Pro Vás to samozřejmě neplatí, když byste přijeli z takové dálky. Ještě to doplním (přesné místo atd.)!!!
R.
Pán se má ještě Milanovi znovu ozvat. Počítám, že bychom tam měli být od 09.00 hod. do 18.00 hod. Pro Vás to samozřejmě neplatí, když byste přijeli z takové dálky. Ještě to doplním (přesné místo atd.)!!!
R.
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 29 kvě 2013, 13:54, celkem upraveno 1 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Čus Radku.
Jestli nebudu v práci,tak přijedu.
Jestli nebudu v práci,tak přijedu.
Tak to je jasné, že sa ukážeme... Už som začal zbrojit!!!
M41 Walker Bulldog, M26 Pershing, Tiger I, Panzer III, T34/85
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
MALÉ UPŘESNĚNÍ - Mor. N. Ves - sobota 1.6.2013.
Ahoj a díky všem co přislíbili účast.
Z Modeláře č. 5/2013 jsem zjistil následující. Jde oficiálně o: Den otevřených dveří a výstava modelů MK Moravská Nová Ves. Koná se v Hlavní budově základní školy v Mor. N. Vsi. Píšu pánovi mail a další dodám.
Máme zajištěn menší sál pro jízdu za nepříznivého počasí, takže "NEZMOKNEM" !!!
MAPA ZDE: http://maps.google.cz/maps?hl=cs&gl=cz& ... CEcQ8gEwAQ
R.
Z Modeláře č. 5/2013 jsem zjistil následující. Jde oficiálně o: Den otevřených dveří a výstava modelů MK Moravská Nová Ves. Koná se v Hlavní budově základní školy v Mor. N. Vsi. Píšu pánovi mail a další dodám.
Máme zajištěn menší sál pro jízdu za nepříznivého počasí, takže "NEZMOKNEM" !!!
MAPA ZDE: http://maps.google.cz/maps?hl=cs&gl=cz& ... CEcQ8gEwAQ
R.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Re: MORAVSKÁ NOVÁ VES - sobota 1.6.2013.
Zatím nic dalšího nového, odpověď na mail ještě nepřišla !!!!
R.
R.
Radku a když bude slušné počasí tak budeme jezdit venku? Vojtiš.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
Nazdar Radku, jak to bude s parkováním aut, přeci jenom se sjedem z okolí a drobečci taky něco váží, ať neběháme přes půlku města
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Ahoj klucí.
Právě (24.5.2013 pátek, 10.00 hod. L.Č.) jsem telefonoval s Milanem ze Cvrček a pán se mu zatím neozval (má ještě jednou volat). Milan doufá, že se ozve nejpozději o víkendu. Odpověď na můj mail jsem zatím nedostal, telefon. č. na pána nemám a v časopisu Modelář č. 5/2013 tel. číslo není uvedeno !!! Míla telefon. číslo najde ale má toho moc, tak vydržte !!!
R.
Právě (24.5.2013 pátek, 10.00 hod. L.Č.) jsem telefonoval s Milanem ze Cvrček a pán se mu zatím neozval (má ještě jednou volat). Milan doufá, že se ozve nejpozději o víkendu. Odpověď na můj mail jsem zatím nedostal, telefon. č. na pána nemám a v časopisu Modelář č. 5/2013 tel. číslo není uvedeno !!! Míla telefon. číslo najde ale má toho moc, tak vydržte !!!
R.