Ořechov 25.4.-28.4. 2013
Re: Ořechov 25.4.-28.4. 2013
Tak jak to spichnem s brigádou,necháme to na pátek před akcí?Jinak na přespání nabídka stále platí.
Zdravím,
jak už jsem psal přijel bych už ve čvrtek a určitě bych ze čtvrtku na pátek potřeboval nějaký útulek . Jinak mi slíbil Rudyn, že z pátku na sobotu přespím u něho v obytňáku.
Ivo .
jak už jsem psal přijel bych už ve čvrtek a určitě bych ze čtvrtku na pátek potřeboval nějaký útulek . Jinak mi slíbil Rudyn, že z pátku na sobotu přespím u něho v obytňáku.
Ivo .
videl bych to tyden pred akci v sobotu jako pokazde
a pak v patek muzem pokecat a doladit v onen den v sobotu rano
a pak v patek muzem pokecat a doladit v onen den v sobotu rano
Zdraví,
tak v tom případě to vidím, že bych přijel v pátek ráno, to bude stačit.
Ivo .
tak v tom případě to vidím, že bych přijel v pátek ráno, to bude stačit.
Ivo .
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Zdar klucí.
V autě mám zabudovaný vařič na plyn a ledničku, takže není problém uvařit si kafe, nebo ohřát jídlo, (pokud by na nás pořadatel zapomněl) !!! Jo abych nezapomněl, jak to budeme mít ohraničené, mám vzít výstražnou pásku ?
P.S. Mílo nezapomeň ty kolíčky s frekvencemi pro kanály H-L. Pokud nás bude jak počítám 9 RC řidičů !!!
Kdo nechce jet do Ořechova, může jezdit s RC modely ve Strážnici (okr. Hodonín), v tom samém dni je tam modelářská soutěž "Strážnický korbáč". Od nás tam bude Jara G. z Uh. Hradiště, přislíbil účast jako bodovač při hodnocení modelů !!!
R.
V autě mám zabudovaný vařič na plyn a ledničku, takže není problém uvařit si kafe, nebo ohřát jídlo, (pokud by na nás pořadatel zapomněl) !!! Jo abych nezapomněl, jak to budeme mít ohraničené, mám vzít výstražnou pásku ?
P.S. Mílo nezapomeň ty kolíčky s frekvencemi pro kanály H-L. Pokud nás bude jak počítám 9 RC řidičů !!!
Kdo nechce jet do Ořechova, může jezdit s RC modely ve Strážnici (okr. Hodonín), v tom samém dni je tam modelářská soutěž "Strážnický korbáč". Od nás tam bude Jara G. z Uh. Hradiště, přislíbil účast jako bodovač při hodnocení modelů !!!
R.
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 14 dub 2013, 19:09, celkem upraveno 1 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Kluci už se moc těším, doufam že bude jako dnes krásně slunečno. Radku škoda že tam nebude Jára, nemám na něj štěstí s ním pokecat, pokaždé je někde jinde než já, čau Vojtiš.Rudyn píše:Zdar klucí.
V autě mám zabudovaný vařič na plyn a ledničku, takže není problém uvařit si kafe, nebo ohřát jídlo, pokud by na nás pořadatel zapomněl !!! Jo abych nezapomněl, jak to budeme mít ohraničené, mám vzít pásku ?
Kdo nechce jet do Ořechova, může jezdit s RC modely ve Strážnici (okr. Hodonín), je tam modelářská soutěž "Strážnický korbáč". Od nás tam bude Jara G. z Uh. Hradiště. Přislíbil účast jako bodovač při hodnocení modelů
R.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
O tom počasí tu už řeč byla.No a že se nepotkáš s Jarem to je škoda .. ačkoliv pokud by ses s ním dal do hovoru,tak si už po zbytek dne nezajezdíš.
vem prosímRudyn píše:Jo abych nezapomněl, jak to budeme mít ohraničené, mám vzít výstražnou pásku ?
.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Zdar Ondro.
Mám ještě další dotaz. Jdou tam někde opéct buřty ? Táborák by byl fajn ! Pásku na ohraničení vemu.
P.S. Dotaz na Balcina s Vojtišem. Kdy přijedete, v pátek nebo až v sobotu ?
R.
Mám ještě další dotaz. Jdou tam někde opéct buřty ? Táborák by byl fajn ! Pásku na ohraničení vemu.
R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
ohniště těžko, ale přemýšlel jsem nad malým grilemRudyn píše:Zdar Ondro.
R.