E-100 German heavy tank WW2
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Re: E-100 German heavy tank WW2
Pokud stavíš myš, tak paráda, zase krásná strojní práce/když je vybavení, to se to modelaří/
Tak držím palce ať to dotáhneš do zdárného konce, včetně konečného nátěru a patiny.
Protože takováhle nádhera si to zasluží, pořádně ji barevně dotáhnout, jinak je to práce na půl.
Ani nevím jak ti dopadl v konečné fázi ten King.
Něják ji ho sem nedal, nebo jsem ho přestal sledovat./ten si to taky zasložil pěkně si s ním barevně pohrát. Vnitřku bylo skoro na 1/16 škoda. To je pomalu i tady, i když pokud to bude myš, tak to i v 1/16 bude pěknej macek/
Palec nahoru
Michal
Tak držím palce ať to dotáhneš do zdárného konce, včetně konečného nátěru a patiny.
Protože takováhle nádhera si to zasluží, pořádně ji barevně dotáhnout, jinak je to práce na půl.
Ani nevím jak ti dopadl v konečné fázi ten King.
Něják ji ho sem nedal, nebo jsem ho přestal sledovat./ten si to taky zasložil pěkně si s ním barevně pohrát. Vnitřku bylo skoro na 1/16 škoda. To je pomalu i tady, i když pokud to bude myš, tak to i v 1/16 bude pěknej macek/
Palec nahoru
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
Myš to taky není ....
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Tak dobře teda je to ve vlákně E-100 tak je to E-100PetrNC píše:Myš to taky není ....
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
To úplně taky ne ....
Vana E-100 by vyšla moc dlouhá a nevešla by se mi do mašiny, tak jsem ubral o pojezdové kolo méně a bude to "papírová" E-90 z června 1946 .....
Vana E-100 by vyšla moc dlouhá a nevešla by se mi do mašiny, tak jsem ubral o pojezdové kolo méně a bude to "papírová" E-90 z června 1946 .....
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj klucí.
Možná se mýlím ale nebyly toho jen dva prototypové kusy ???
R.
Možná se mýlím ale nebyly toho jen dva prototypové kusy ???
R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Němci stihli dokončit pouze jednu vanu E-100 a osadit všechna kola. Po válce to odtáhli spojenci a ti už to zkoušeli s pásy, ale bez věže. První E-100 měla mít věž z Mause, ale byly přichystány už další od Kruppa a ještě jednoho výrobce ( upřesním ). E-90 je hypotetický tank a vycházím z jednoho náčrtku a ten je jen fantazií malíře. Nicméně rozměry a rozteče kol, vany, pásů, atd., odpovídají nastahovaným rozmazaným výkresům E-100.
Výhodou je, že jak to nikdy neexistovalo, tak si člověk může s tím dělat co chce a jen se musí zachovat dobový "technický rukopis".
Dva prototypy byly Mausy. Jeden poskládaný z rozpracovaných dílů skončil v tankovém muzeu v Kubince.
Výhodou je, že jak to nikdy neexistovalo, tak si člověk může s tím dělat co chce a jen se musí zachovat dobový "technický rukopis".
Dva prototypy byly Mausy. Jeden poskládaný z rozpracovaných dílů skončil v tankovém muzeu v Kubince.
PetrNC píše:Němci stihli dokončit pouze jednu vanu E-100 a osadit všechna kola. Po válce to odtáhli spojenci a ti už to zkoušeli s pásy, ale bez věže. První E-100 měla mít věž z Mause, ale byly přichystány už další od Kruppa a ještě jednoho výrobce ( upřesním ). E-90 je hypotetický tank a vycházím z jednoho náčrtku a ten je jen fantazií malíře. Nicméně rozměry a rozteče kol, vany, pásů, atd., odpovídají nastahovaným rozmazaným výkresům E-100.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Panzerkampfwagen_E
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
Uz sem se do ni pustil ale ne do tanku ale stihace.