Nákup tanku
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Re: Nákup tanku
A proč nekoupíš vše u jednoho prodejce? Jinak na modelbazaru je ted ke koupi Tiger 1 v kovu s pěknou výbavou zákluzem atd a za 8500kč což je na to co vše tam je super cena http://inzerce.modelbazar.cz/rc-model/bojova-technika/
Kingtiger Sd.kfz. 182
Tank a pásy mám od jednoho prodejce...a ten ty ramena nenabízí...Přemýšlím jestli koupit zvlášť ta ramena...nebo počkat a pořídit třeba rovnou tuhle vanu, co tady na foru byla v odkazu
http://www.eshop-rychle.cz/military-rcm ... na-Tiger-I
máte s ní někdo nějakou zkušenost?Je jen o 300Kč dražší než v Německu,ale vypadá kvalitně
8500Kč nemám ...a navíc bych se ošidil o ten vlastní vývoj
máte s ní někdo nějakou zkušenost?Je jen o 300Kč dražší než v Německu,ale vypadá kvalitně
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Vana je super mám ji a spokojenost mám tu samou i v kingtigeru porsche můžeš kouknout do sekce kingtiger tam mám fotky . S tigrem si už ted zvykej na vlastni vývoj nebot tento typ tanku je na to jak dělaný
Kingtiger Sd.kfz. 182
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Jardo pozor, Ty mluvíš o King Tigrovy a on o Tigrovy IJarin píše:Vana je super mám ji a spokojenost mám tu samou i v kingtigeru porsche můžeš kouknout do sekce kingtiger tam mám fotky . S tigrem si už ted zvykej na vlastni vývoj nebot tento typ tanku je na to jak dělaný
Každá vana je hodně jiná, jen princip zůstává.
Tak aby nedošlo k omylu.
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
- spitfiremk1
- PzKpfw IV
- 13
- Lokalita: Bochoř Bezručova 287 750 00 okres Přerov
Rozhodně jdi to té vany s rameny, když už míníš kuchat..Jednak má správně nasměrovaná ramena vúči směru jízdy, tzn. na jedné straně jsou ramena proti směru pohybu a na druhé po směru, jako u orig. tanku. HL modely mají všechna ramena proti srsti ( kdyby aspoň po, míń by vadily vůle v uchycení ramen ke korbě, dělající rozbíhavost všech kol u tanků rovnou z krabice bez úprav). Navíc pružení torzkama napříč vanou je stejné jako u dospělého Tigra. Já bych do toho šel, mít tehdy peníze...ale už je uděláno jinak..
Peca píše:Tank a pásy mám od jednoho prodejce...a ten ty ramena nenabízí...Přemýšlím jestli koupit zvlášť ta ramena...nebo počkat a pořídit třeba rovnou tuhle vanu, co tady na foru byla v odkazu
nejde li o život, jde o hov .......
Tak to rád slyším takové ohlasy, děkuji všem za rady , aspoň vím, co bone následovat jako další kup . Do té kovové vany se taky musejí zabudovat ložiska na ty hnací hřídele že? Už sem si objednal i kovová kola(hnací a napínací) a kovové pásy...přidělám je tam až koupím vanu a novou převodovku...to už bude krása...Až přijde,tak dva dny pojezdím,abych vyzkoušel,jak to funguje a jestli je vše ok a pak se vrhnu na předělávání vršku. Až budu mít tu kovovou vanu,tak v ní ani není vyříznuté místo na ty vypínače na dně vany,jako to bude teď u toho,jak přijde že. Tak doufám že se mi nějak laicky podaří je přehodit pod nějaký vrchní poklop nebo pod kanystr jak to tu někdo psal...Je u toho potřeba nastavovat nějaké drátky atd?
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Já vím že dělá Tigra I to byla jen ispirace aby viděl jak to vypadá...zander píše:Jardo pozor, Ty mluvíš o King Tigrovy a on o Tigrovy IJarin píše:Vana je super mám ji a spokojenost mám tu samou i v kingtigeru porsche můžeš kouknout do sekce kingtiger tam mám fotky . S tigrem si už ted zvykej na vlastni vývoj nebot tento typ tanku je na to jak dělaný
Každá vana je hodně jiná, jen princip zůstává.
Tak aby nedošlo k omylu.
Michal
Kingtiger Sd.kfz. 182
Tak inspirace to byla dobrá,hned zítra si tu vanu objednám...nebo raději počkám,až mi ty dovedové pošlou tank . Mám dotaz,když budu přehazovat plastová kola na tu novou vanu, tak půjde to?Nevím jak je to řešeno ty osičky kol....to je nějaký šroubek či co?
Díky za důležitou odpověď
Díky za důležitou odpověď
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
No vidíš to mě nenapadlo já když objednával kovovou vanu na Tiger 1 tak jsem bral rovnou i kovová kola s osičkami takže přímo dělané pro tu vanu.
U standartního Hl Tigra je to řešeno šroubky a to jak u pojezdových tak napínacích kol a u pojezdových je šroub až do vany kde je oválný otvor kde se šroubek pohybuje při propružení ale pouze nahoru a u kovové vany to jde trochu i směrem dolů
U standartního Hl Tigra je to řešeno šroubky a to jak u pojezdových tak napínacích kol a u pojezdových je šroub až do vany kde je oválný otvor kde se šroubek pohybuje při propružení ale pouze nahoru a u kovové vany to jde trochu i směrem dolů
Kingtiger Sd.kfz. 182
Takže to přendat nepůjde?