Výběr tanku
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Re: Výběr tanku
Máš v plánu jezdit i ve vodě? Já bych na Tigra český vlajky nedával a spíš bych si našel třeba nějaký konkrétní stroj a postavil bych věrnou repliku
Kingtiger Sd.kfz. 182
Už sem si stáhnul pár dokumentů o Tigrech atd...takže repliku nad tím uvažuju...je to jen model,tak se povznesu nad minulost .Ve vodě bych rád jezdil,ale nevím jak bych to všechno tak dokonale utěsnil...spíš sem myslel v hlíně,písku,blátě,sněhu...teď nevím s čím mám začít,až přijde,protože jestli koupím tu vanu,tak nemá cenu asi teď řešit nějaký ložiska na hřídele atd.
A jinak královský tiger moc pěkný!U té nové vany si pak nastříkal ta kovová ramena na tu pískovou barvu?
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Vše již zde bylo několikrát řečeno, ptáte se všichni pořád prakticky na to stejné.
Odpověď zní.
Chce to jen tady pořádně vše prohlížet , vše tady už bylo řečeno
Michal
Odpověď zní.
Chce to jen tady pořádně vše prohlížet , vše tady už bylo řečeno
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
Zdravím.
Tak to já bych si koupil tigra dvojku právě od Michala (nabízí ho v bazaru), dokoupil komponenty, Elmod a další elektro a jeto. Je sice fakt, že bys musel nejprve trochu máknout, ale podle místa kde se zdržuješ je spousta šikovných borců, kteří by ti určitě rádi poradili a pomohli a aspoň bys věděl jak na tom tvůj tank je. Je to jen můj názor .
Já jsem začínal blbnout v loni o tomto čase a pořád je na tanku co dělat a to si myslím, že jsem nekoupil žádný holý model. Částka, kterou chceš vložit je dost velká, tak máš více možností.
Přeji mnoho úspěchu při výběru a pevné nervy při následném zdokonalování modelu.
Čus Ivo
Tak to já bych si koupil tigra dvojku právě od Michala (nabízí ho v bazaru), dokoupil komponenty, Elmod a další elektro a jeto. Je sice fakt, že bys musel nejprve trochu máknout, ale podle místa kde se zdržuješ je spousta šikovných borců, kteří by ti určitě rádi poradili a pomohli a aspoň bys věděl jak na tom tvůj tank je. Je to jen můj názor .
Já jsem začínal blbnout v loni o tomto čase a pořád je na tanku co dělat a to si myslím, že jsem nekoupil žádný holý model. Částka, kterou chceš vložit je dost velká, tak máš více možností.
Přeji mnoho úspěchu při výběru a pevné nervy při následném zdokonalování modelu.
Čus Ivo
Jó jó, jak říká Balcin, koupil jsem KV-2 Torro, celokovovej podvozek, samozdřejmě zákluz, né kuličky a je hlavně na 2,4 GHz a to je velké plus, akorát to chce pomalejší převodovky a je to O.K. poježděníčko, ale samozdřejmě záleží na tobě co se ti líbí, čau Vojtiš.balcin píše:Keeper: Až ho koupíš,tak ho můžeš přijet vyzkoušet ke mně do Přerova na můj tankodrom..Tam se ukáže pravda,jestli jsi koupil dobře.. ..Jinak za mě,bych si koupil raději Kvčko,než Tigra,ale jak chceš,kup si co se tobě líbí,ale s Kvčkem,nejsou žádný starosti,jako s Tigrem,to jezdí samo a všude...Vojtiš má koupený Kvčko od Torra a je spokojený..
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
Koupil bych si Tamiyu bude lepší, je to japonec
Jen nevím zda to není stavebnice, ale i tak bych dvojku přidal a stavěl.
http://youtu.be/HLwgqJXiOZs
Pokud tanky uspějí, vítězství je na dosah. Guderian
No a tady je ještě Torro http://youtu.be/0rWKWmeCdfw
Pokud tanky uspějí, vítězství je na dosah. Guderian
Jó TAMKA je TAMKA, sice trochu dražší, ale nemá konkurenci. Je to stavebnice, ale pozor je potřeba dokoupit nějakou slušnou vysílačku, takže další peníze navíc a TORRO také není špatné a časem se dá našetřit třeba na ELMÓD, který je gůt, hlavně na zvuky žejo Balcine, toť vše, čau Vojtiš.Bojla píše:Koupil bych si Tamiyu bude lepší, je to japonec
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
To zas není až tak pravda Tamiya má kompletně kovovou vanu s torzními tyčemi, kovový vypínací mechanizmus,kompletně kovová hnací kola , pojezdová kola má osazena speciálními plechovými obručemi/což taky není zase tak špatné/ a co se týká pásů, tak ty plastové od Tamiy se vůbec nedají srovnat s plastem od HL, a dokonce bych i tvrdil , že budou kvalitnější, než obyčejné "kovové" slitinové s odkrytými osičkami od číňanů. Takže zase to není až tak jak se tvrdí.balcin píše: No ale Tamka je v plastu,plastový pásy
A co se zvuku týká, tam Tamka sice nemá možnost zvuky měnit/škoda/ nicméně její zvuky jsou zase o něčem jiném než HL, nebo TORRO, a pokud jak píše Balcin tam dáš potom Elmod, tak se ale taky posuneš cenově o dalších cca 6-7000,- výše a to už je docela rána, pokud vezmu v potaz cenu kovové edice od Torra.
Moje volba jako začatečníka by dnes byla jasně Tamiya.
Michal
Naposledy upravil(a) zander dne 11 kvě 2013, 17:45, celkem upraveno 1 x.
"Rytířský v boji, bdělí v míru"