Zkoušení jiných motorů
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Re: Zkoušení jiných motorů
A já bych to neřešil.Stávající motory se mi zdají postačující.
Co takhle oživit toto téma? Co kdo má za motory?
Do tanku v tank ...
World of Tanks
World of Tanks
Já osobně používám ve svých tancích tyto motory: Krick Max-Power 400
Těmito motory se zvýší kroutící moment a rychlost tanku se realně sníží, prostě je to naprosto nesrovnatelné.
Těmito motory se zvýší kroutící moment a rychlost tanku se realně sníží, prostě je to naprosto nesrovnatelné.
Já mám v TIGRU MIG-400 na misto těch stávajících a jsou super pomalé Vojtiš.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
Takže se použitím obou uvedených motorů sníží ryzsah rychlosti směrem dolů tj. tank, bude mít díky většímu momentu motoru nižší minimální rychlost, celkově větší sílu za cenu menší "maximálky" a většího odběru? To by mě docela zajímalo - třeba u Kingtigera.
Já nedávno koupil převodovky 1:5 i s motory od Beami a nevím jaké tam jsou motory, není tam štítek. Sice jezdí pomaleji než origo převodovky dodávané s tankem, ale ještě bych chtěl více snížit rychlost a hlavně hlučnost. Asi koupí těch MIG 400 nebo jakýchkoliv jiných motorů by byla loterie, tak uvidím.
Do tanku v tank ...
World of Tanks
World of Tanks
Předpokládám že MIG-400 7,2V? To mám docela chuť to vyzkoušet....Vojtiš píše:Já mám v TIGRU MIG-400 na misto těch stávajících a jsou super pomalé Vojtiš.
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Přesně tyto máme s Vojtišem na mysli. Já je mám v Kingtigeru Porsche a spokojenost a to mám tank skoro komplet v kovu....Ody píše:Předpokládám že MIG-400 7,2V? To mám docela chuť to vyzkoušet....Vojtiš píše:Já mám v TIGRU MIG-400 na misto těch stávajících a jsou super pomalé Vojtiš.
Můžeš kouknout do sekce kingtiger tam mám fotky
Kingtiger Sd.kfz. 182
Kouknu. Já mám taky Kinga v kovu od Torro. Původní 1:3 převodovky jsem vyměnil za frézované 1:4, osadil jsem ložiska na hnací hřídele, je to lepší, ale ta bestie je skutečně těžká a na trávě má větší poloměr zatáčení, než bych představoval.Jarin píše:Přesně tyto máme s Vojtišem na mysli. Já je mám v Kingtigeru Porsche a spokojenost a to mám tank skoro komplet v kovu....Ody píše:Předpokládám že MIG-400 7,2V? To mám docela chuť to vyzkoušet....Vojtiš píše:Já mám v TIGRU MIG-400 na misto těch stávajících a jsou super pomalé Vojtiš.
Můžeš kouknout do sekce kingtiger tam mám fotky
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Taky pozor na reálnost terénu, musíš mít trávu v poměru k 1/16 , nezapomenout.
Tráva je těžký terén.
A klasická tráva je terén pro tanky tohoto měřítka absolutně špatný.
Ve skutečnosti by byla pro ten tank pomalu jak bambusová džungle/tedy neposekaná /a posekaná taky nic moc.
Takže prostá rada.
TRÁVU NEBRAT!!!
Michal
Jinak v Tigru mám motory i převodovky /k Jagdpantheru,Pz III/ s redukcemi, a zatím žádný problém, a co vím tak Pajak7 je má taky v Jagpantheru a taky žádný problém.
Tráva je těžký terén.
A klasická tráva je terén pro tanky tohoto měřítka absolutně špatný.
Ve skutečnosti by byla pro ten tank pomalu jak bambusová džungle/tedy neposekaná /a posekaná taky nic moc.
Takže prostá rada.
TRÁVU NEBRAT!!!
Michal
Jinak v Tigru mám motory i převodovky /k Jagdpantheru,Pz III/ s redukcemi, a zatím žádný problém, a co vím tak Pajak7 je má taky v Jagpantheru a taky žádný problém.
"Rytířský v boji, bdělí v míru"