Tiger I-přestal reagovat

Zeptejte se ostatních uživatelů nato, co Vás zajímá, nebo s čím potřebujete pomoct.
Vojtiš
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
13
Lokalita: Přerov

Re: Tiger I-přestal reagovat

Příspěvek od Vojtiš »

Kluci nechci strašit, ale aby nebyla v čudu řídící jednotka, těžko říct čau Vojtiš. ;)
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
Ody
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
12
Lokalita: Plzeň

Příspěvek od Ody »

Divný - ta LEDka na Taigenu by neměla svítit trvale měla by nejdřív blikat. Zkus so vyfotit zapojení konektorů, pak všechny vyndej a nech tam jen napájení (vede k baterce a vypínači), reproduktor a ovládání hlasitosti reproduktoru. Pak to zkus znova zapnout, když to pojede, hledej problém postupně někdě v tom, co je odpojeno. Když to nepojede, prohlídni plošňák, jestli tam není nějakej studeňák nebo spálená SMD pojistka nebo něco takovýho. Předpokládám, že vysílačka je OK, ale tam problém nebejvá, pokud jí člověk nehází z balkónu.

To asi vše, co mě ještě napadá.

Přinejhorším to vypadá na výměnu elektroniky Taigen 2,4GHz, ta se dá v ČR koupit u Beami Trade, ale tam je dost drahá (1390,-Kč), výhodněji jde koupit v německu na asiatamu, tam stojí 35 euro (cca 910,-Kč.) Výměna je snadná.

Kolegové na Moravě ti určitě případně poradí, v tvé oblasti dělá tanky každej druhej puffy
pan.peta
PzKpfw IV
PzKpfw IV
11
Lokalita: Hodonín

Příspěvek od pan.peta »

Tak jsem to udělal přesně jak si mi radil a tank se rozjel!!!!!Jestli to opravdu bylo jenom v těch konektorech,tak jsem pěkný osel.Všem moc děkuji za rady,hlavně tobě Ody!
Odpovědět

Zpět na „Poradna“