Heng Long má všechno větší já si sehnal tenhle Hranatý poklop taky na svoje Torro a je větší a když jsem ho poměřil s kolegou V.Š. tak jsme zjistili že Torro a Tamiya mají poklop stejný a Heng Long vetší ,tudíž na tom Hachette muže být správně velký.Rudyn píše:Ahoj.
Dnes jsem našel trochu času a vzal výlisky poklopu pro Tigra od Hachette a přiložil je na mého Tygříka od H-L. Poklop od H-L je větší !!! Tak nevím, kteří soudruzi udělali chybu.
Radek
POSTAV SI TANK TIGER - STATIKA V 1/16.
Re: POSTAV SI TANK TIGER - STATIKA V 1/16.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj klucí.
Tak ve středu vyjde číslo 5. Kvůli tomu ale nepíšu. Jara G. z Uh. Hradiště je pevně rozhodlý tento model postavit komplet, tak jak bude vycházet. Měl jej ve Strážnici na ukázku.
R.
Tak ve středu vyjde číslo 5. Kvůli tomu ale nepíšu. Jara G. z Uh. Hradiště je pevně rozhodlý tento model postavit komplet, tak jak bude vycházet. Měl jej ve Strážnici na ukázku.
R.
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 28 led 2013, 13:51, celkem upraveno 1 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
No tak to mu držím palce,a kdo ho sponzoruje?Rudyn píše:Ahoj klucí.
Tak ve středu vyjde číslo 5. Kvůli tomu ale nepíšu. Jara G. z Uh. Hradiště je rozhodlý tento model postavit komplet, tak jak bude vycházet. Měl jej ve Strážnici na ukázku.
R.
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
[/quote]
No tak to mu držím palce,a kdo ho sponzoruje?
Michal[/quote]
Ahoj Michale.
Nesponzoruje jej nikdo. Těším se na to, až to bude mít hotové. Určitě to zase bude jeden pěkný kousek se zajímavou kamo !!! Jinak se mi líbil i ten jeho Goliáš (novostavba), co vzal na sraz do Strážnice. Má jej podle plánku z polského časopisu. Ten plánek byl přímo v měřítku 1/16 !!!!
R.
No tak to mu držím palce,a kdo ho sponzoruje?
Michal[/quote]
Ahoj Michale.
Nesponzoruje jej nikdo. Těším se na to, až to bude mít hotové. Určitě to zase bude jeden pěkný kousek se zajímavou kamo !!! Jinak se mi líbil i ten jeho Goliáš (novostavba), co vzal na sraz do Strážnice. Má jej podle plánku z polského časopisu. Ten plánek byl přímo v měřítku 1/16 !!!!
R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
poprosim ta ako sa vola ten polsky casopis z planmi na goliath? rozdiely vo velkostiach suciastok mohol sposobit aj clovek co kreslil vykresy. stretol som sa z tym ze co autor to trochu ine rozmery tanku na vykresoch.napr.: vykres na konigstiger z hpm je iny ako z polskej monografie a tie su inaksie ako vykres od francuza z jexiste drawings.fr.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Ahoj.
Podle sdělení Jary z UH je to ten "časný" Goliáš. Ty pozdní byly menší. Já k tomu více nevím !!!!
R.
Podle sdělení Jary z UH je to ten "časný" Goliáš. Ty pozdní byly menší. Já k tomu více nevím !!!!
R.
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 30 led 2013, 14:59, celkem upraveno 1 x.
casny goliath bol na benzinovy motor z motorky,nazivo ho nosia na saharu v auguste.dalsi je v dopravnom muzeu v bratislave.neskorsia verzia bola na elektormotory.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Ahoj Romanne.
Máš S.Z.
R.
Máš S.Z.
R.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Ahoj.
Dneska přišlo na stánky číslo 6. této stavebnice.
R.
Dneska přišlo na stánky číslo 6. této stavebnice.
R.
Tak Pánove už mám i číslo 8 a je tam toho čím dál méně.