Tiger 1 Vojtiš
Re: Tiger 1 Vojtiš
Zdar,
vidím, že je tady další velký borec, ten řdič je super , mám dojem, že ještě zdaleka nevím, co se dá všechno vymyslet a poté i udělat. A já jsem pořád přemýšlel co ta hlava na té hrazdě má za účel, no musím se ještě hodně učit.
Moc se mi to líbí .
vidím, že je tady další velký borec, ten řdič je super , mám dojem, že ještě zdaleka nevím, co se dá všechno vymyslet a poté i udělat. A já jsem pořád přemýšlel co ta hlava na té hrazdě má za účel, no musím se ještě hodně učit.
Moc se mi to líbí .
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Tak to je fakt luxusní práce už se těším až to uvidím na vlastní očka.. a co to bude za jednotku a kamo?
Kingtiger Sd.kfz. 182
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Tak se na něj podívejte,tichá voda ..... No roste nám novej zdatnej modelář.
Vojto,pěkný. Jen tak dál.
Vojto,pěkný. Jen tak dál.
Děkuji kluci, jsem rád že se to aspoň někomu líbí, ale musí to především bavit, ta piplačka , ale v závěru to je nádhera pro modelářské oko, normální oko to neocení čau. Jo tady jsem skusil video, no nic moc: http://youtu.be/8wXqePc1a3g https://www.youtube.com/watch?v=v4RbWRijDrY
Naposledy upravil(a) Vojtiš dne 15 led 2013, 13:50, celkem upraveno 4 x.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
Vojto ty se nezdáš, zraješ a zraješ moc pěkný
To víš, našli vrak tanku a tak se tam zabydleli, než ho rozkradou do šrotubalcin píše:Vojto,co to tam máš v tom tanku za bezdomovce..????...
Dneska jsem zase trochu modelařil, ale že to stálo nervů a zlomenejch vrtáků, no ale už to je:
Naposledy upravil(a) Vojtiš dne 15 led 2013, 23:00, celkem upraveno 1 x.
Moc pěkný bude to krasavec
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Ahoj koukám, a vím přesně , kde jsi našel inspiraci, něco mi to silně připomíná
Budu sem muset začít dávat konečně už ty svoje fotky, no škoda , s těma fotkama úchytů na lana a vytěráky už nebudu první , no kdo pozdě chodí ....... Dostal si mě.
Paráda
Michal
Budu sem muset začít dávat konečně už ty svoje fotky, no škoda , s těma fotkama úchytů na lana a vytěráky už nebudu první , no kdo pozdě chodí ....... Dostal si mě.
Paráda
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"