jaký doporučíte RC tank?
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Re: jaký doporučíte RC tank?
Ahoj.dzenda7 píše:....a jaký tank doporučíte dnes?
Už se to tu psalo mnohokrát !!! V měřítku 1/16 asi jen KV 1 v plastu s kvalitními kovovými převodovkami se zvukem a výměnnými RC krystaly (v této sestavě asi nikdo neprodává). Je taky nutno dokoupit i kvalitní akublok nejlépe 3.000 mAh a kvalitní nabíječku !!!
R
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Ahoj, díky za radu....já to tady spíše psal proto, že poslední příspěvek je z roku 2009.....jestli to tady žije..... mám vybráno ... Tiger I. B/airsoft šedý Airbrush Edice Torro od Beami-trade.
Do tanku v tank ...
World of Tanks
World of Tanks
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
sorry, ale Tiger I je nejproblemovejší model
stále se to opakuje...nejde o zvuk kouř, ale o převodovky a pojezdové ústrojí
KV
Panzer III
STUG III
Pershing
stále se to opakuje...nejde o zvuk kouř, ale o převodovky a pojezdové ústrojí
KV
Panzer III
STUG III
Pershing
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Když už tiger tak bych ale volil verzi Infrared se zákluzem je to reálnější a airsoft stejně střílí na prd...
Kingtiger Sd.kfz. 182
Jak nejproblémovější?? Kde je podle Tebe problém?? Proč odchází někomu převodovka a pojezdové ústrojí??
Nebudu si kupovat KV nebo Stug III, když se mi nelíbí. Tiger I je Tiger I. Pokud by byl nějaký problém...dá se to nějak kutilsky vylepšit.....a voto de.
Problémem taky lidi nazývají třeba to co problémem vůbec není.
Nebudu si kupovat KV nebo Stug III, když se mi nelíbí. Tiger I je Tiger I. Pokud by byl nějaký problém...dá se to nějak kutilsky vylepšit.....a voto de.
Problémem taky lidi nazývají třeba to co problémem vůbec není.
Do tanku v tank ...
World of Tanks
World of Tanks
Jarin píše:Když už tiger tak bych ale volil verzi Infrared se zákluzem je to reálnější a airsoft stejně střílí na prd...
Uvažoval jsem taky o standardním modelu, bez IR nebo airsoft. Teď nevím na co bych obě možnosti použil. Nějaký nápad??
Do tanku v tank ...
World of Tanks
World of Tanks
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Ano vše se dá vylepšit záleží kolik peněz hodláš do tanku investovat. U tigra nejvíc problémové je padání pásů z napínacího kola hlavně při jízdě v terénu a převody se hlavně mění z důvodu maketové jízdy protože jinak to jezdí jak formule. Jinak jinou možnost než airsoft nebo IR se zákluzem nemáš jiné se nevyrábí...a většina zde z fora airsoft nepoužívá jde nám hlavně o věrnou kopii originálu a to u jakehokoliv tanku co se vyrábí...
Kingtiger Sd.kfz. 182
Právě proto uvažuji o modelu co jsem psal, má převod 3:1, tudíž nebude jezdit jako formule 1. Teda aspoň co jsem tady vyčetl.Jarin píše:Ano vše se dá vylepšit záleží kolik peněz hodláš do tanku investovat. U tigra nejvíc problémové je padání pásů z napínacího kola hlavně při jízdě v terénu a převody se hlavně mění z důvodu maketové jízdy protože jinak to jezdí jak formule. Jinak jinou možnost než airsoft nebo IR se zákluzem nemáš jiné se nevyrábí...a většina zde z fora airsoft nepoužívá jde nám hlavně o věrnou kopii originálu a to u jakehokoliv tanku co se vyrábí...
Do tanku v tank ...
World of Tanks
World of Tanks
Co je to spousty peněz? Jakou částku si mám představit? Chci toho Tigra, je to prostě paráda, je to skvost...kvůli problémům si mám podle jiných kupovat třeba Pantera IV ?balcin píše:Dzendo...Budeš muset toho Tigra pořádně vytunit,aby ti sloužil bez problému,tak jako to máme vytuněné my všichni,co tady jsme...Ale připrav se na to,že to vytunění Tigra, tě bude stát spousty peněz...
Mimochodem....každý koníček něco stojí
Do tanku v tank ...
World of Tanks
World of Tanks