Tiger 1
Tiger 1
Zdar pani,
tak predsa sa mi podarilo dostat k tanku. Kedze som si kupil najskor inu "hracku" (30 rocne suzuki sj 410 ) a kedze papal vela financii a casu tak nezostalo na tank... Tank som dostal ako darcek... Ja osobne by som vybral daco ine ale vyberala mama, segra a priatelka... Takze mam na Slovensku kupovany zaklad s kov. tuningom , verzia s krystalom. Prve jazdy = vyosene napinacie. No co uz. Aspon mam dovod rozoberat. Neskor pridam foto.
tak predsa sa mi podarilo dostat k tanku. Kedze som si kupil najskor inu "hracku" (30 rocne suzuki sj 410 ) a kedze papal vela financii a casu tak nezostalo na tank... Tank som dostal ako darcek... Ja osobne by som vybral daco ine ale vyberala mama, segra a priatelka... Takze mam na Slovensku kupovany zaklad s kov. tuningom , verzia s krystalom. Prve jazdy = vyosene napinacie. No co uz. Aspon mam dovod rozoberat. Neskor pridam foto.
Re: Tiger 1
Daj nejaké foto nech to vidíme -nedaleký sused
Nékedy móžme pojazdit po pieskovni
Nékedy móžme pojazdit po pieskovni
M41 Walker Bulldog, M26 Pershing, Tiger I, Panzer III, T34/85
Vežu si celkom dobre otočil, jednotka je RX18, a prevodovky sú z Formuly1 -treba zhánat 3:1
Nezabudni že aj tá anténa tam nepatrí -už ked krájaš tak poriadne
Nezabudni že aj tá anténa tam nepatrí -už ked krájaš tak poriadne
M41 Walker Bulldog, M26 Pershing, Tiger I, Panzer III, T34/85
keby si chcel prerabat a robit detaily tak tu mas nieco na inspiraciu ako som to patlal ja:
http://www.mujtank.tym.cz/tiger-i-roman-t1560/
tiez mi padal pas,na osky taznych kolies som namontoval loziska,prichytil epoxidovou plastelinou ceys a mam pokoj.nic nepada ,len ked cuvam zacne zlezat pravy pas. a jazdit treba velmi pomaly ,ako slimak.priklop by sa mal aj rezat,treba odrezat vrch veze aj z prklopom.spodok veze nalepit tak aby jeden priezor smeroval dopredu a potom tam sikmo nalepit vrch z priklopom.
nechas si tam gulkostrel alebo das zaklus?
Ahoj pozeral som uz.
Ja mam problem skor vzadu. Chcem preto kupit tu upravenu vanu s napinakmi. A dopredu loziska. S tou vezou pohram tiez ked to znovu rozoberiem. Asi necham gulkostrel. Nieje to realne ale celkom ma to bavi.
Ja mam problem skor vzadu. Chcem preto kupit tu upravenu vanu s napinakmi. A dopredu loziska. S tou vezou pohram tiez ked to znovu rozoberiem. Asi necham gulkostrel. Nieje to realne ale celkom ma to bavi.
No schema je vybrana. Uz sa k tomu len odhodlat a dokopat. Mam pred tym respekt aj ked to vyzera jednoducho.
Naposledy upravil(a) ollie dne 17 pro 2012, 20:23, celkem upraveno 1 x.
Tak som dnes trosku robil, nachystal loziska atd. a farbil zatial hnacie, napinacie a tak. A vysielac ale este nechat zaschnut a druhy nater. Ten napis tiki s mojimi roztrasenymi rukami bolo vtipne.
Tank rozobrany. A teraz len cakam, co jezisek najezi.
Jo zabudol som dodat, ze loziska su co som nasiel nahradne zo skatu, pripadne korculi.
Tank rozobrany. A teraz len cakam, co jezisek najezi.
Jo zabudol som dodat, ze loziska su co som nasiel nahradne zo skatu, pripadne korculi.
Naposledy upravil(a) ollie dne 17 pro 2012, 20:25, celkem upraveno 2 x.