T34 vykopávka z Kurska
T34 vykopávka z Kurska
Tak dnes dorazila dlho očakávaná zásielka T34. Vraj sa už pol roka nevyrábajú a dopredávajú sa posledné zásoby. tak to ma presvedčilo a kúpil som....
Musím povedat že som z tejto labilnej hračky sklamaný Zdá sa mi tento model o polovicu menší oproti tigrovi alebo Bulldogovi. neviem či je to 1:16- na krabici to sice je ale nezdá sa mito.
Písali že tank má cca 4Kg a má ledvaj 1kg!!
Model nedolieha -vzadu je strašná fuga nedoviera to nejak a celkovo je velmi krivý- aj veža všade odstáva v spojoch.... Vychýrená Pekná patina je len na veži a to iba biele nápisy- ostatné je len zazelenalý plast každý kúsek inej farby
O ovládači už ani nehovorím, asi ho zajtra prejdem traktorom a ešte aj cúvnem aby mu bolo dost. Tak hnusný nechutný ovladač som ešte nevidel ani na tej najlacnejšej Tajvanskočínskovietnamskej hračke
Takže čo sním?!?! - Rezat - šroubovat - a MOC investovat!!!!!!!!
takéto sú prvé dojmy z kúpy
Musím povedat že som z tejto labilnej hračky sklamaný Zdá sa mi tento model o polovicu menší oproti tigrovi alebo Bulldogovi. neviem či je to 1:16- na krabici to sice je ale nezdá sa mito.
Písali že tank má cca 4Kg a má ledvaj 1kg!!
Model nedolieha -vzadu je strašná fuga nedoviera to nejak a celkovo je velmi krivý- aj veža všade odstáva v spojoch.... Vychýrená Pekná patina je len na veži a to iba biele nápisy- ostatné je len zazelenalý plast každý kúsek inej farby
O ovládači už ani nehovorím, asi ho zajtra prejdem traktorom a ešte aj cúvnem aby mu bolo dost. Tak hnusný nechutný ovladač som ešte nevidel ani na tej najlacnejšej Tajvanskočínskovietnamskej hračke
Takže čo sním?!?! - Rezat - šroubovat - a MOC investovat!!!!!!!!
takéto sú prvé dojmy z kúpy
M41 Walker Bulldog, M26 Pershing, Tiger I, Panzer III, T34/85
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Re: T34 vykopávka z Kurska
Podle toho co píšeš je to vetetán od Torro a dle zkušeností a postřehů od kolegů co tento tank vlastní tě čeká opravdu dost práce a první co to bude je výměna elektroniky. Torro je fakt trochu starší model....
Kingtiger Sd.kfz. 182
Jaké sem dávajú prevodovky? že by 3:1???
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Torro určitě převodovky 3:1 do tanků nemontoval... Jak jsem říkal čeká tě dost práce aby jsi byl spokojenej.
Ale to vím jen od kolegů co staví ruskou techniku ja stavím němce...
Ale to vím jen od kolegů co staví ruskou techniku ja stavím němce...
Kingtiger Sd.kfz. 182
Já jsem taky raději pro ruse, ale mám tigra raná verze a převodovku 3:1 a přesto je to moc rychlé a proto redukce a budu jezdit jak Honza Kadrmas né, Vojtiš.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
Tu sú také čierne zaliate prevodovky v kuse aj z motorčekmi. ale musím poveat že idú dost pomaly.
čo mám tigra tak ten má ešte plastové a tie idú ako vrtulník.
Pekne pomaličky ide Buldočík s novými kovovými
čo mám tigra tak ten má ešte plastové a tie idú ako vrtulník.
Pekne pomaličky ide Buldočík s novými kovovými
A nejen Honza. Pánové nebýt Pavla tak s nimi nejezdíme nikdo (z lidí co znám)! V.Vojtiš píše:Já jsem taky raději pro ruse, ale mám tigra raná verze a převodovku 3:1 a přesto je to moc rychlé a proto redukce a budu jezdit jak Honza Kadrmas né, Vojtiš.
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Obnova vykopávky z Kurska
Tak vážený po dlhšej dobe sa našlo viac času-domasedenia, tak som začal dokončovat začiatok obnovy T34.
Skoro som ho nenašel pod tolkým prachom, ale nedá sa nič robit- treba zbrojit, Rusi chcú posily!
Tank sa už začína hýbať a postupne sa učí poslúchať na povely nám potrebné a očakávané....
Skoro som ho nenašel pod tolkým prachom, ale nedá sa nič robit- treba zbrojit, Rusi chcú posily!
Tank sa už začína hýbať a postupne sa učí poslúchať na povely nám potrebné a očakávané....
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
MiG-21 píše:Tak ať to nějak vyjde! Bohužel restauraci hotových RC modelů jsem nikdy neprováděl, takže ti asi neporadím.
Ať se daří!
MiG
Copak ty seš zač? MIGu
Psal jsem ti SZ
Doplň si profil.
Měj se
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"