jaký doporučíte RC tank?

Zeptejte se ostatních uživatelů nato, co Vás zajímá, nebo s čím potřebujete pomoct.
Odpovědět
long.michael
PzKpfw IV
PzKpfw IV
15
Lokalita: Bavorov

Re: jaký doporučíte RC tank?

Příspěvek od long.michael »

No tak v jednom mám v háji tišťák na u věže v tiger maskování je v háji jednotka a v tom šedém také a tamty co sem objednal se moc použít nedaj tu sem již také jednu odpálil a to je ta stará bez zvuku a kouře.A bez jednotek to fungovat fakt nebude :oops:
sumsal2
PzKpfw I
PzKpfw I
15
Lokalita: Olomoucký kraj

Příspěvek od sumsal2 »

aha takže tohle se mě naštěstí netýká, když vám tam nefunguje elektronika. divím se že máte doma každej tolik tanků a nekoupíte si k tomu pořádny radio. Jestli jsem teda hledal spravně tak jedinej ten kovovej podvozek se vyrábí na Panzer III a ten by mě vyšel s pásama a těma převodovkama po 50 eurech na nějakých 8550 Kč + pořád nevim kolik je to pošovny z německa. tak mě prosim někdo opravte jestli se pletu, nebo mi to potvrdte. a jak se to teda vubec ojednává. jde to normálně na dobírku? asi to bude složitější že
long.michael
PzKpfw IV
PzKpfw IV
15

Milan píše:Mám tanků asi 12 a vše mi perfektně funguje ???? :idea: Kde udělali soudruzi z východního německa chybu ???? :?:
Tak to co tam objednával kolega Pavel tigra kopletně v kov tuningu a nejel jen škubal jednoduchá chyba byla špatně zapojená deska RX18 ale stejnak sme to neopravily úplně aspoň mu teda jezdí ale nejde mu kopletně věž je tam špatně nasazenej tišťák na věž a normálně se zlomil a je to už kovovou vanou a na to nasazování na kování nepoužívaj se tam už šroubi je to trochu nedomyšlené chce ho posunout dopředu zlomí se o reprák.
pajak7

Příspěvek od pajak7 »

Milan píše:Mám tanků asi 12 a vše mi perfektně funguje ???? :idea: Kde udělali soudruzi z východního německa chybu ???? :?:
My s mladým máme jen 3 kusy ale vše funguje jak má .Tak jak píše Milan (Nevim kde soudruzi udělali chybu) :? :?
long.michael
PzKpfw IV
PzKpfw IV
15

No jo tak to mě nejde ani jden na ten jden mám v háji jednotku a na dlím tišťák u věže a třetí nemá motůrek na věž no a jednotky mám jen ty bez zvuku a kouře. :oops:
sumsal2
PzKpfw I
PzKpfw I
15

Příspěvek od sumsal2 »

jak to tak čtu, tak si říkám, jestli měl vůbec někdy někdo i mechanickou závadu na svym tanku. teda krom toho pádu ze chodů co jsem tu už někde viděl.
pajak7

Příspěvek od pajak7 »

sumsal2 píše:jak to tak čtu, tak si říkám, jestli měl vůbec někdy někdo i mechanickou závadu na svym tanku. teda krom toho pádu ze chodů co jsem tu už někde viděl.
Ten pád byl muj a už jezdim okolo,jinak já vše předělávám na ložiska nebo futra a zatím žádná mechanická závada se neobjevila. puffy puffy puffy
sumsal2
PzKpfw I
PzKpfw I
15

Příspěvek od sumsal2 »

jestli já nakonec nezustanu u toho plastovyho :-D, jenom teda pořad nevim kteryho vybrat.
mrst
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
15
Lokalita: Praha 9, Horní Počernice

Re: Líbí se Vám tento WEb ?

Příspěvek od mrst »

nic lepšího v češtině na rc tanky není...takže super stránky slol
mrst
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
15
Lokalita: Praha 9, Horní Počernice

Re: Líbí se Vám tento WEb ?

Příspěvek od mrst »

založil bych pro každé vozidlo téma kamufláže...
nebo speciální záložku a pod ní jednotlivá vozidla
Odpovědět

Zpět na „Poradna“