To je docela málo nemyslíšpechy píše:pajak7 píše:Proč otom vůbec píšete když nemáte důkaz (video)
To je samozřejmě sranda ale na video se nemůžu dočkat
Videa sou tady už dvě.
BEIER zvukový modul USM HL
Re: BEIER zvukový modul USM HL
co kus (model tanku) to original (nahrane zvuky) a hlavne neni videt vysilac co a kdy se prehrava
napr. kdyz neni tank nastartovan, prehrava az 8 zvuku + kulomet a vystrel dela
jakmile se nastartuje, muzou byt zase jine zvuky kulometu a dela
....
jak sem psal - impozantni elektronika
napr. kdyz neni tank nastartovan, prehrava az 8 zvuku + kulomet a vystrel dela
jakmile se nastartuje, muzou byt zase jine zvuky kulometu a dela
....
jak sem psal - impozantni elektronika
To jsem ani neměl na mysli ale spíše bych to chtěl vidět v terénuNa to aby měl každý představu co to umí docela dost ,že to není žádnej zmetek.
Nainstaloval jsem si demo toho ovládacího programu a na kartě "configuration / general / tank property" mě zaujala možnost nastavit položky "Mass inertia" (off/light tank/medium tank/heavy) a dále položka "Max turn spin".(0-15) Experimentoval s tím někdo s tím? Jestli to funguje trochu tak, jak chápu z návodu, tak by to celý modul posunovalo ještě dál než "pouhý" zvukový modul.
Ody píše:Nainstaloval jsem si demo toho ovládacího programu a na kartě "configuration / general / tank property" mě zaujala možnost nastavit položky "Mass inertia" (off/light tank/medium tank/heavy) a dále položka "Max turn spin".(0-15) Experimentoval s tím někdo s tím? Jestli to funguje trochu tak, jak chápu z návodu, tak by to celý modul posunovalo ještě dál než "pouhý" zvukový modul.
Ted zrovna o tom delam. Zasahy funguji a da se vse nastavit, tank se po urcitem poctu zásahu zpomali a pred poslednim zasahem mu uz nejde otacet ani vez. Budu nad tim jeste chvilku laborovat, nemam zapojenou IR diodu, mel jsem jen prijimac.
aha tak už to vidím, na přiloženém CD je starší manuál a tam to není - manuál z webu je jiná káva
nooo dá se tam nastavit spousta dalších věcí, než jsem v tom programu viděl já.
nooo dá se tam nastavit spousta dalších věcí, než jsem v tom programu viděl já.
a už je mi to úplně jasné
aktualizace je 12.06.2012
to ledasco vysvětluje
aktualizace je 12.06.2012
to ledasco vysvětluje
Tak zkoušej a referuj! Zejména mě zajímají ty konkréní položky o kterých jsem psal.
To je právě ten problém, protože modul je u Vojtiše a já už nic nevyzkouším.
dost důležitá informace, pro někoho logická, jiný by se mohl divit - pro jistotu tedy píši
ACHTUNG: Das USM-HL kann nicht an die neue 2,4 GHz Steuerung von Torro / Taigen angeschlossen werden!
ACHTUNG: Das USM-HL kann nicht an die neue 2,4 GHz Steuerung von Torro / Taigen angeschlossen werden!