Tiger I, zákluz hlavně+LED+IR modul, problém
Tiger I, zákluz hlavně+LED+IR modul, problém
Zdravím kolegové. Pořídil jsem si Tiger I z www.RCtank.de (kovová vana, pásy, hnací kola, převodovky 3:1, zákluz +dioda, IR modul) a potřeboval bych poradit s následující záležitostí. Když na vysílači zmačknu tlačítko "K" ozve se zvuk výstřelu a tank se pomocí pásů cukne. Když na věži v poklopu zapnu přepínač, které zapíná IR modul a tento je osazen, tak pak při vychýlení levé ovládací páky nahoru dojke k výstřelu, ozve se zvuk, klikne LEDka v hlavni, provede se zákluz kanónu a cuknutí tanku pásy. Když ale IR modul vyndám a chci si používat zákluz hlavně +LED, tak se stane to, že po vychýlení páky nahoru začne tank střílet v rychlých sledech za sebou a musím ho vypnout (zkrátka to bez osazeného IR modulu zlobí). Jde to udělat tak, aby se používal zákluz hlavně+LED, IR modul nebyl osazen (nevypadá to hezky) a přesto to by to korektně funguvalo? To pitomé škubnutí pásy chci časem vyrušit, ale to je jiný problém. Díky.
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Re: Tiger I, zákluz hlavně+LED+IR modul, problém
Zdar to hloupé cuknutí se dá vyrušit tímto mám to osobně vyzkoušené a bez problému. http://www.rctank.de/product_info.php?c ... ts_id=1013
Jinak z vlastní zkušenosti mám z tohoto shopu kingtigera s IR a zákluz funguje i bez vloženého modulu tak nevím možná je to nějaká závada ale to je spíš na naše dvorní elektrikáře jestli se s tím dá něco dělat.
P.S doplň si odkud jsi třeba máš někoho poblíž kdo ti poradí osobně
Jinak z vlastní zkušenosti mám z tohoto shopu kingtigera s IR a zákluz funguje i bez vloženého modulu tak nevím možná je to nějaká závada ale to je spíš na naše dvorní elektrikáře jestli se s tím dá něco dělat.
P.S doplň si odkud jsi třeba máš někoho poblíž kdo ti poradí osobně
Kingtiger Sd.kfz. 182
Díky za tip. Uvažuju o tom, že použitu buď toto nebo ten přídavný modul z RX18, který umí více věcí, ale nevím jestli se plně využijí, pokud používám původní vysílačku Heng Long. Jinak Tiger dnes funguje dobře (zákluz i bez IR modulu), takže nevím co se předtím dělo. Snad to bude v pořádku.
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Jak říkáš uvidíš jestli ho využiješ. Kolega tady z fora Milan má Elefanta a tam se mu tento modul hodil protože potřeboval komplet ovládání hlavně a viděl jsem to osobně a maká to super... Uvidíš časem jak tě tento koníček čapne
Kingtiger Sd.kfz. 182