baterie
baterie
Čau kluci, chci se zeptat, má někdo skušenosti z batérkama ROBITRONIC. Dnes mě dorazila baterie kterou jsem si obědnal, akorát místo NOSRAM ně dorazila tato baterie, tak jsem se chtěl zeptat jaká tato batérka je. Dík za odpovědi Vojtiš.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
Re: baterie
Jak ty to možeš vědět jaká je, když ji nemáš a ani nikdy jsi jí neměl.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj.
Připoj to na pořádnou nabíječku, dej tam aspoň pět nabíjecích a pět vybíjecích cyklů a potom uvidíš jaká ta baterie bude !!!!
Připoj to na pořádnou nabíječku, dej tam aspoň pět nabíjecích a pět vybíjecích cyklů a potom uvidíš jaká ta baterie bude !!!!
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- spitfiremk1
- PzKpfw IV
- 13
- Lokalita: Bochoř Bezručova 287 750 00 okres Přerov
balcin píše:Pěkná sr..čka. To ti ten tank nebude jezdit,ale plavat. To ti poslal schválně,protože mu to tam v regále leží 5let,tak na Moravě to Vojta upotřebí. To už je lepší ta žlutá co jsi dostal k tančíkovi,ta vydrží o dvě minuty dýl.
...Trochu listuj na netu...a nekupuj sprosté slovo. Mě odrazily v pátek tři baterky na RC buggynu 2200 mah nimhy, NOSRAMKY šestičlánky a jsou super.A podrž se ...jeden pakl za cca 400 i s poštou a od nás. Skvělý e shop , jmenují se ELCAR Jsou to baterie se standartním nabíjením-10-16 h max 260 mah, ale snesou i 1A bez zahřátí baterie má název Nosram sport pack a kod zbožíN99260.Tamto jim omlať o hlavu a vrať. Využij toho že ti došlo něco jiného než jsi chtěl...
nejde li o život, jde o hov .......
Já nekupuji žádné sprosté slovo, ta batérka je to samé jak NOSRAM, naformátoval jsem jí asi pěti ciklama a je vpohodě, jezdím na ní z přestávkama celé den tak to neřeším, takže zas taková kokotina to není čau Vojtiš.
Pánové nechci tady bejt za nějakého štouru ale mohli by jste používat slušná slova Jsou tu taky děti
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
No a já se přidám ! Zůstaňme slušným tankovým fórem. Nemáte ani ponětí, kolik lidí fórum sleduje !!!!!pajak7 píše:Pánové nechci tady bejt za nějakého štouru ale mohli by jste používat slušná slova Jsou tu taky děti
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Já to beru na vědomí, ale začal z tím Richard tak jsem to jen opětoval kamarádi, nejsem žádnej sprosťák Vojtiš.
Naposledy upravil(a) Vojtiš dne 14 čer 2012, 18:46, celkem upraveno 1 x.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
na baterie jsou v Praze dva speciální krámečky...a tam se dají sehnat a nechat udělat "zázraky"
- spitfiremk1
- PzKpfw IV
- 13
- Lokalita: Bochoř Bezručova 287 750 00 okres Přerov
Vojtiš píše:Já to bneru na vědomí, ale začal z tím Richard tak jsem to jen opětoval kamarádi, nejsem žádnej sprosťák Vojtiš.
...A jejda, nějak mi ušli možné následky....Omluva všem zde, promiňte...
nejde li o život, jde o hov .......