US M41 Bulldog malý dosah rc
US M41 Bulldog malý dosah rc
Zdravím nadšence rc modelů tanků,jsem zde nováček,aj co se týče modelů tanků,pod rukama mi již proteklo spousty modelů,tak jsem si chtěl zkusit i toto rc,koupil jsem z druhé ruky,neb jsem nechtěl kupovat nový,kdyby mě to nechytlo a asi jsem to neměl jde mi to že má tank malý dosah cca 3metry,baterije mám nový a plně nabitý,může někdo poradit v čem by to mohlo být???díky
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Re: US M41 Bulldog malý dosah RC.
Ahoj Lofiku.
Koukni na anténu od vysílače (pokud je to původní Heng - Long) zda je dotáhnutá. Dotahuj s citem, neurvat !!! Potom koukni na anténu přijímačové části (uvnitř v korbě pod konektorem je plech. očko, tam to může být uthnuté). Máš skutečně vpořádku baterie, měl jsi možnost je nějak změřit v zátěži ? Taky nůže být utržený i kabel hned za anténou u vysílače. Nejlepší bude to u někoho zkusit (jeho vysílač a jeho tank).
Koukni na anténu od vysílače (pokud je to původní Heng - Long) zda je dotáhnutá. Dotahuj s citem, neurvat !!! Potom koukni na anténu přijímačové části (uvnitř v korbě pod konektorem je plech. očko, tam to může být uthnuté). Máš skutečně vpořádku baterie, měl jsi možnost je nějak změřit v zátěži ? Taky nůže být utržený i kabel hned za anténou u vysílače. Nejlepší bude to u někoho zkusit (jeho vysílač a jeho tank).
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 07 dub 2012, 19:10, celkem upraveno 1 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Re: US M41 Bulldog malý dosah rc
první co je třeba vědět, jestli je to verze s přepínačem, nebo s krystalem
u přepínače to totiž ani nemusí jít opravit
je to s krystalem původní verze 27fm
sakulajda píše:první co je třeba vědět, jestli je to verze s přepínačem, nebo s krystalem
Re: US M41 Bulldog malý dosah RC.
Zdarec,předem díky za rady,vše jsem provedl a zdá se býti ok,nakonec jsem stejně dal delší prut a kabeláž k desce na anténu a je to namísto 2-3 metry ,ted cca 10m,pořád je to dle mě dost málo,píšou až 500m,čemuž taky nevěřím,ale cca 200-300m by bylo super,takhle si s tím můžu akorát tak jezdit doma,bohužel nemám nikoho kdo by v okolí jezdil s rc tanky,tudíž možnost proměny padá,nemůžou být vadný krystaly,nemám jak odskoušet jsou tam 27 Fm a já mám doma 27Am,?baterije jsou nové,do vysílače mám turnigy 1450 3s 11,1v li-po,do tanku ansmann racing 2700Nimh 7,2v a nabíjím to na accucell- 6 turnigy
Rudyn píše:Ahoj Lofiku.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
na 200m tank stejně nevidíš...
Tak tak, jak říkáš, já z tím mojím tigrem jel tak daleko že mě pak připadal jako angličák a stejně nejraději jezdím u nohou a kochám se, snad mě dá někdo za pravdu čau Vojtiš.mrst píše:na 200m tank stejně nevidíš...
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
tak to jsem jen tak písnul chlapi kolik máte dosah?cca
Vojtiš píše:Tak tak, jak říkáš, já z tím mojím tigrem jel tak daleko že mě pak připadal jako angličák a stejně nejraději jezdím u nohou a kochám se, snad mě dá někdo za pravdu čau Vojtiš.mrst píše:na 200m tank stejně nevidíš...
no chtěl jsem ho vést na lafetě namísto obvyklého nákladu:http://www.youtube.com/watch?v=VEJDEGtE ... ature=plcp ,tak jsem chtěl třebas z půlky hřiště sjet ,abych nemusel stát u modelu,ale to je jedno cca 8metrů už tď,je rozhodně už lepší než původně 2m ,občas jsem s nějakým rcéčkem zvanej na dětskej den.či jiné akce,nemá někdo manuál pro US M41?stáhl jsem si pouze na panther pokud někdo potřebuje přidávám odkaz ke stažení:http://www.kulda.mysteria.cz/rc_tank_pa ... -trade.pdf