KV podle Inkviho
KV podle Inkviho
Na aukru se objevilo relativně levné nové KV s infra systémem tak jsem do něj šel. Zatím jsem udělal jen nějaké kosmetické úpravy(reflektor, anténa uvnitř, sváry, základní barva, trocha barvy na pásy), dnes dostal novou převodovku, otevírací bednu a poklop. Další práce bude následovat až dodělám úpravy tigra.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Re: KV podle Inkviho
Ahoj Inkvi.
KV s infra jsem na vlastní oči ještě neviděl. Jenom fotky a videa. Jde to přechodně sundat, aby to nehyzdilo model, nebo je to namontováno tzv. napevno ?
KV s infra jsem na vlastní oči ještě neviděl. Jenom fotky a videa. Jde to přechodně sundat, aby to nehyzdilo model, nebo je to namontováno tzv. napevno ?
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Je to klasika - máš ten heng long detektor a ten se zasadí do konektoru co je schovaný pod poklopem velitele.
Pro mě je nejdůležitější že má tank zákluz záblesk a zvuk výstřelu. Do tigra jsem to dodělával a byla to nevděčná práce.
Pro mě je nejdůležitější že má tank zákluz záblesk a zvuk výstřelu. Do tigra jsem to dodělával a byla to nevděčná práce.
Pro Rudyna jak vypadá IR detektor na tanku:
Teď pár srovnávacích fotek mých 3 pojízdných tanků (m26 je dlouhodobě )
No a co jsem se snažil udělat- trochu patiny na tank a zkoušel jsem zarezit plechové bedny na nářadí na tanku pomocí soli a hněděho podkladu.
Cílem bude tank zašpinit trochou prachu, olejem, naftou, usazeninami ze střelného prachu apod. Chci se vyhnout oreznutí, protože chci tank zachytit čerstvě nasazený, nikoliv po 60letech stání v muzeu.
Jo a jinak mi dělá radost - po konstrukční stránce mi KV přijde ve srovnání s tigereme skvěle udělané - vana se nekroutí a krásně to jezdí, dokonce ani původní plastové převodovky nečochtaly. Heng long se vytáhnul
Teď pár srovnávacích fotek mých 3 pojízdných tanků (m26 je dlouhodobě )
No a co jsem se snažil udělat- trochu patiny na tank a zkoušel jsem zarezit plechové bedny na nářadí na tanku pomocí soli a hněděho podkladu.
Cílem bude tank zašpinit trochou prachu, olejem, naftou, usazeninami ze střelného prachu apod. Chci se vyhnout oreznutí, protože chci tank zachytit čerstvě nasazený, nikoliv po 60letech stání v muzeu.
Jo a jinak mi dělá radost - po konstrukční stránce mi KV přijde ve srovnání s tigereme skvěle udělané - vana se nekroutí a krásně to jezdí, dokonce ani původní plastové převodovky nečochtaly. Heng long se vytáhnul
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj.
Proto se nedivte, že mám na KV pořád zálusk. Až seženu nepojízdné KV za dobrou cenu, nebudu váhat !!! Teď se moje dušička těší na duben a Jagdpanthera !!!!
DOUFÁM, ŽE TO NEBUDE APRÍL !!!
Ten největší pro mne byl nástup na vojnu !!! To je naštěstí dávno ale tu zimu a hlad co jsme si užili nelze zapomenout !!!
Proto se nedivte, že mám na KV pořád zálusk. Až seženu nepojízdné KV za dobrou cenu, nebudu váhat !!! Teď se moje dušička těší na duben a Jagdpanthera !!!!
DOUFÁM, ŽE TO NEBUDE APRÍL !!!
Ten největší pro mne byl nástup na vojnu !!! To je naštěstí dávno ale tu zimu a hlad co jsme si užili nelze zapomenout !!!
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Ono to na koukání zatím moc není - KV je moc lehké a dost se klepe a zatěžovat ho nechci, protože má plastová kola a pásy a ani napínáky jsem zatím nedělal. Takže zatím je jízda sice pomalá ale díky těm vibracím nepřesvědčivá. A taky je hodně lehký na předek takže má problémy vydrápat se do většího kopce a prokluzuje.
konečněbalcin píše:Také,už rajtuji s Lipolkama,to je uplně o něčem jinším,ta výdrž baterky....