Sraz Cvrčovice
Re: Sraz Cvrčovice
Zdravím všechny.
Chci se jen zeptat jestli tady nekdo neni od Ostravy nebo okolí a náhodou by nejel do Cvrčovic přes Nový Jičín.Jel bych se hned podívat ,ale nemám pojizdné auto.Dekuji
Chci se jen zeptat jestli tady nekdo neni od Ostravy nebo okolí a náhodou by nejel do Cvrčovic přes Nový Jičín.Jel bych se hned podívat ,ale nemám pojizdné auto.Dekuji
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Měl bych dorazit a dohodl jsem se o sepsání reportáže...jako minule, na téma co nového ve Cvrčkách
Tak bych se taky hlásil na toho 5.5.2012,ale asi bych mohl i to druhé datum. Neměl by náhodou někdo navíc kousek plastového pásu na t-34? Nemám náhradu a jak se přetrhne tak nejezdím.Taky jste mě zmátli tankovým dnem v Lešanech.Je to zahájení sezóny s pragou V3S.Tak tam bych nejel,ale počkám si na tanky 1:1
prvního devátý. Bude tam mít někdo pc pro případné zmněny v nastavení elmodu? Asi vše Bery
prvního devátý. Bude tam mít někdo pc pro případné zmněny v nastavení elmodu? Asi vše Bery
Panther G
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Tý brďo ... tak to bude velký. Hlavně ať vyjde počasí. Beru si v pátek dovolenou na přípravu.
PC mám doma ,tak nebude problém s konfigurací a Kulda určitě rád pomůže.
PC mám doma ,tak nebude problém s konfigurací a Kulda určitě rád pomůže.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Tak už připravuji.Prolíval jsem tankodrom vodou po zimě.Mluvil jsem dnes ze Stoklasem.Je v nemocnici a moc jsem mu nerozuměl,jelikož je asi pod silnejma práškama,ale všechny vás pozdravuje.Michale,nezapomeň na obložený chleba pro Filipa.Nejraději s herkulesem,může být i poličan.Však víš jak mu minule chutnalo.
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
To víš že mu přichystám chlebíček, ten bude koukat , a přejde ho chuť mi ukusovat.Milan píše:Tak už připravuji.Prolíval jsem tankodrom vodou po zimě.Mluvil jsem dnes ze Stoklasem.Je v nemocnici a moc jsem mu nerozuměl,jelikož je asi pod silnejma práškama,ale všechny vás pozdravuje.Michale,nezapomeň na obložený chleba pro Filipa.Nejraději s herkulesem,může být i poličan.Však víš jak mu minule chutnalo.
Stokláska samozřejmě také moc pozdravuj, a držím mu palce.
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Sraz Cvrčovice, jaro 2012.
Ahoj.
Včera jsem telefonoval s Jarou z Uh. Hradiště, na sraz nepřijede. 5.5.2012 bude v Kopřivnici.
R
Včera jsem telefonoval s Jarou z Uh. Hradiště, na sraz nepřijede. 5.5.2012 bude v Kopřivnici.
R
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- DanielDVO
- PzKpfw III
- 13
- Lokalita: Czech Republic/South Moravia/Brno-country/Bratčice
No tak já přijedu všechny soboty mám volný. Ale co je jiný je video asi nebude (a to asi pořádně dlouho)vzhledem ke kompabilitě OS Windows 7 nemůžu do PC žádný audio ani video záznam nahrát takže
Daniel Dvořák
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Tak už se to blíží a doufám že vyjde počasí začínaj strašit bouřkama tak doufám že to nevyjde.
Zase po dlouhý době mi to vyjde tak bych o každoročně super sraz u Milana přišel...
Zase po dlouhý době mi to vyjde tak bych o každoročně super sraz u Milana přišel...
Kingtiger Sd.kfz. 182
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Pokud bude přeháňka,tak tankodrom zadělám plachtou.Snad to ale klapne.Už nemají být takový hice.To by jsme se vožrali jak psi v takovým vedru.Už se na vás všechny těším.Filip se těší na Michala.