FORCES OF VALOR 1/16 RARITNÍ TĚŽKOTONÁŽNÍCI
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
FORCES OF VALOR 1/16 RARITNÍ TĚŽKOTONÁŽNÍCI
Zdravím všechny
nedávno se mi podařil velmi zajímavý kup těchto raritních velkých modelů, v úzce limitovaných seriíích.
Modely jdou kompletně pootvírat, vše funguje mají kompletní motory a interiery, a King Tiger jde kompletně rozebrat, a má úplně kompletní vnitřek/někdy to nafotím/
Modely jsou ručně patinovány, a jsou ve více než slušné kvalitě, mají kovová kola , pásy ,funkční pružení, samozřejmě kovová jsou i těla tanků, takže to nejsou žádní drobečcci , ke každému jsou i velmi povedené figury a doplňky.
Součástí je i speciální popis a certifikát s výrobním čísle a počtem celosvětově limitně vyrobených kusů.
No to je v kostce asi všechno a teď pár fotek, zatím jen "v policích", později , až budu mít trochu času je nafotím venku, protože mají i velmi podařenou patinu i barvu.
Michal
nedávno se mi podařil velmi zajímavý kup těchto raritních velkých modelů, v úzce limitovaných seriíích.
Modely jdou kompletně pootvírat, vše funguje mají kompletní motory a interiery, a King Tiger jde kompletně rozebrat, a má úplně kompletní vnitřek/někdy to nafotím/
Modely jsou ručně patinovány, a jsou ve více než slušné kvalitě, mají kovová kola , pásy ,funkční pružení, samozřejmě kovová jsou i těla tanků, takže to nejsou žádní drobečcci , ke každému jsou i velmi povedené figury a doplňky.
Součástí je i speciální popis a certifikát s výrobním čísle a počtem celosvětově limitně vyrobených kusů.
No to je v kostce asi všechno a teď pár fotek, zatím jen "v policích", později , až budu mít trochu času je nafotím venku, protože mají i velmi podařenou patinu i barvu.
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Re: FORCES OF VALOR 1/16 RARITNÍ TĚŽKOTONÁŽNÍCI
Pražákům těm je tu hej ......
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj Michale.
Mám prosbu. Nevemeš to na ukázku do Cvrček ? Potěšilo by to jistě nejen mé oči !!!! O těchto tancích jsem taky přemýšlel (nabízel je pán na Modelbazaru) ale nevycházely mi finance.
R
Mám prosbu. Nevemeš to na ukázku do Cvrček ? Potěšilo by to jistě nejen mé oči !!!! O těchto tancích jsem taky přemýšlel (nabízel je pán na Modelbazaru) ale nevycházely mi finance.
R
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 19 bře 2012, 17:04, celkem upraveno 1 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
No jednoho možná, ale všechny určitě ne , nevejdou se nám do auta.Asi toho Kinga, ale ještě to nevím definitivně.Rudyn píše:Ahoj Michale.
Mám prosbu, nevemeš to na ukázku do Cvrček ? Potěšilo by to jistě nejen mé oči !!!! O těchto tancích jsem taky přemýšlel (nabízel je pán na Modelbazaru) ale nevycházely mi finance.
R
Michal
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Souhlas normální cena je trochu větší, ale za cenu co jsem je pořídil já , by si je koupil asi každýsr71x píše:Ahoj.
Jsou opravdu povedení. Jen ta cena...
Michal
Ahoj.zander píše:Souhlas normální cena je trochu větší, ale za cenu co jsem je pořídil já , by si je koupil asi každýsr71x píše:Ahoj.
Michal
To jsi měl docela štěstí...
SR71X
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
To je velká pravda.sr71x píše:Ahoj.zander píše:Souhlas normální cena je trochu větší, ale za cenu co jsem je pořídil já , by si je koupil asi každýsr71x píše:Ahoj.
Michal
To jsi měl docela štěstí...
Vypadaj dobře
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj Michale.
Mám ještě jeden dotaz. Mají oba tyto modely dobovou přepravní bednu, nebo ji má jen Kingtiger ???
Mám ještě jeden dotaz. Mají oba tyto modely dobovou přepravní bednu, nebo ji má jen Kingtiger ???
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !