BVV 10.03. 2012 - ITEA
BVV 10.03. 2012 - ITEA
Desátého března je na BVV výstava, byl by zájem o naše RC tanky, na leteckotankovou bitvu.
Dejte mi vědět kdo by se chtěl zúčastnit.
Kulda
Dejte mi vědět kdo by se chtěl zúčastnit.
Kulda
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
BVV 10.03. 2012
Ahoj Ondro !
Když bude trochu rozumné počasí, rád se zúčastním. Nic ale zatím napevno neslibuji !!! Pevně doufám, že se tam letos neobjeví úmyslní ničitelé našich miláčků
Když bude trochu rozumné počasí, rád se zúčastním. Nic ale zatím napevno neslibuji !!! Pevně doufám, že se tam letos neobjeví úmyslní ničitelé našich miláčků
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Re: BVV 10.03. 2012
Pánové, škoda že svůj stroj teprve upravuji, ale doufám že se mi poštěstí se s některými z vás v budoucnu setkat a společně si zajezdit.
"Zvířata zemřou, přátelé zemřou i já zemřu, leč jedna věc nikdy nezemře, a to je naše pověst, jež necháme ve smrti za sebou."
Re: BVV 10.03. 2012
Kucí napište mi (nejlépe email), kdo má zájem se zúčastnit, já obratem zašlu co potřebuji doložit k účasti.
Budou tam RC kamioňáci, 1ku6, ...
Kulda
PS: kdo neví co je to za kaci, pak http://www.veletrh-hracek.cz/
Budou tam RC kamioňáci, 1ku6, ...
Kulda
PS: kdo neví co je to za kaci, pak http://www.veletrh-hracek.cz/
Re: BVV 10.03. 2012 - ITEA
Ondro volal me Vodak tak pokud bude pocasi tak bych jel taky
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Ahoj Ondro.
Chudák obyčejný návštěvník (jedna osoba vlezné 160,- Kč, parkovné ani nepočítám)
Ještě, že udělali i rodinné vstupné (300,- Kč) !!! Mluvil jsem s klukama z RC auta Kobylí, oni přijedou s kamiony v měřítku 1/14 a jejich dráhou. Dělají to jako placenou akci.
Chudák obyčejný návštěvník (jedna osoba vlezné 160,- Kč, parkovné ani nepočítám)
Ještě, že udělali i rodinné vstupné (300,- Kč) !!! Mluvil jsem s klukama z RC auta Kobylí, oni přijedou s kamiony v měřítku 1/14 a jejich dráhou. Dělají to jako placenou akci.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Na to že sem původně nechtěl jet se ozval ohromující počet lidí - snad to všecko dobře dopadne
Kulda
Baca
Michal Š
Balcin + 1
Vojtiš
Olda + 1
Rudyn
Radek D + 1
DaielDvo
Stoklas
ráno se slezem u BVV - upřesním - zatím nemám info
pak na 13:00 až 14:00 potřebuji tak půlku lidí na bitvu s Midwayem - detaily emailem, nebo SZ
Kulda
Baca
Michal Š
Balcin + 1
Vojtiš
Olda + 1
Rudyn
Radek D + 1
DaielDvo
Stoklas
ráno se slezem u BVV - upřesním - zatím nemám info
pak na 13:00 až 14:00 potřebuji tak půlku lidí na bitvu s Midwayem - detaily emailem, nebo SZ
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Ahoj klucí.
Jelikož je očekávána naše "mega účast" sděluji, že na Heng - Long mám pouze RC krystaly pro kanály 1,2,3,4.
Z tanků beru Pershinga a možná Panzer III., pokud bude hotová !!! Ostatní stroje nemám pojízdné a Jagdpanther je ještě v Praze.
Přiberu i americké velitelství (papírový domek), dva dřevěné mosty, sudy, nějaké cedule a dva stomky.
Figurky brát nebudu, je to přece jen bitva a to riziko zničení figurek by bylo asi hodně velké !!! Akumulátory mám už nabité, takže nevidím problém. JEN TO POČASÍ AŤ VYJDE !!!
KLUCI NAPIŠTE CO BERETE ZA TANKY A JAKÉ MÁTE H - L krystaly.
Bylo by dobré od Milana dovézt krystalové kolíky pro pořádek v kanálech ať není problém, kdo ho uvidíte ?
Ondro bude tam nějaký pult na vystavení našich strojů pro diváky ? Vzal bych aspoň jednu celtu jako ubrus.
Jelikož je očekávána naše "mega účast" sděluji, že na Heng - Long mám pouze RC krystaly pro kanály 1,2,3,4.
Z tanků beru Pershinga a možná Panzer III., pokud bude hotová !!! Ostatní stroje nemám pojízdné a Jagdpanther je ještě v Praze.
Přiberu i americké velitelství (papírový domek), dva dřevěné mosty, sudy, nějaké cedule a dva stomky.
Figurky brát nebudu, je to přece jen bitva a to riziko zničení figurek by bylo asi hodně velké !!! Akumulátory mám už nabité, takže nevidím problém. JEN TO POČASÍ AŤ VYJDE !!!
KLUCI NAPIŠTE CO BERETE ZA TANKY A JAKÉ MÁTE H - L krystaly.
Bylo by dobré od Milana dovézt krystalové kolíky pro pořádek v kanálech ať není problém, kdo ho uvidíte ?
Ondro bude tam nějaký pult na vystavení našich strojů pro diváky ? Vzal bych aspoň jednu celtu jako ubrus.
jestli bude pult nevím
jinak já beru
Bastl KV-1T
SU-76i
nedodělané SU-122
vše 2,4 GHz
přístřešek na garáž
strážní věž
řopík
závoru
figurky taky neberu - respektive beru jen ty co se vozí na tanku