Tiger 1 Vojtiš
Tiger 1 Vojtiš
Tady je můj pokus o tigra. Kovová vana z plechu, kovová ramena přefutrovaná a převrtané + červíky na zajištění osek, napínáky domácí spracování každý je zvlášť, repro 4ohm, 5w v bedýnce a kovové převodovky 4:1, tak to je asi tak vše zatím, snad to pojede uvidíme.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
Re: Tiger 1 Vojtiš
Díky za chválu, v pondělí dorazí RX-18 tak budou jízdní zkoušky, snad to pojede čau Vojtiš.pajak7 píše:No panečku další kov tuning domací výroby pěkné pane kolego
Ahoj kluci, včera jsem namontoval RX-18 a proběhly jízdní zkoušky, vše funguje jak má i slušně pomalu ty převodovky jezdí, akorát mě zarazilo že ta levá z tím spodním motorem je hlučná jako prase o proti té druhé a když zatáčím do prava tak to křupe jako kdyby se lámaly zuby je to hrozné zvuk. Poradí mě někdo co stím, sedne si to, nebo co stím? je i taková tužší, třeba se to rozchodí, dík za váš názor Vojtiš.
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj.
Co člověk to jiný nápad a toho já si spolu s vaší šikovností vážím klucí !!!
Co je ale smutné, tak při stavu 434 evidovaných členů (je mi jasné, že někteří se evidovali asi jen ze zvědavosti) celkem nízký počet jejich příspěvků. Ale to už tady bylo probíráno dříve
Co člověk to jiný nápad a toho já si spolu s vaší šikovností vážím klucí !!!
Co je ale smutné, tak při stavu 434 evidovaných členů (je mi jasné, že někteří se evidovali asi jen ze zvědavosti) celkem nízký počet jejich příspěvků. Ale to už tady bylo probíráno dříve
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Krásná práce, kradenej ruskej Tiger na valníku uhání pryč.
Michal
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"