Anténa German Panther
-
- PzKpfw II
- 12
- Lokalita: Písek okr. Frýdek-Místek
Anténa German Panther
Ahoj, pár dnů vlastním German Panther 1/16 Heng Long a mám dotaz jelikož na obrázcích u zmiňovaného modelu je anténa dlouhá podle odhadu asi 9-10cm kdežto já mám na tanku pouze mín jak 1cm kovový kolíček. Ani by mi to nevadilo ale NĚKDY když doma zajedu za roh tak mi tank zastaví a dál nejede dokud není anténa "na dohled" ale když jsem zkoušel sílu signálu tak mi tank reagoval přes dvě stěny. A nakonec ještě otázka co se týče dosahu ovladače: na nějaké stránce (nevím na které) jsem četl dosah 500m, je to reálné? Momentálně to nemám kde odzkoušet jelikož tak velký barák nemáme ale chtěl bych to vědět jenom tak ze zajímavosti.
Můj tank: German Panther 1/16 Heng Long
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Re: Anténa German Panther
Prohlídni si tady nějaký obrázky jak mají tanky antény a taky si dobře prohlédni tu bednu ve které jsi tank koupil a měla by tam být isolepou přilepena anténa - bič,který nasuneš na ten čudlik centimetrovej.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj.
Když se podíváš na fotku mojí PZ. III. tak kousek od klády je anténa nasunutá právě na tom kovovém kolíčku o kterém píšeš. Anténa je z drátu o délce cca. 33 cm, průměr drátu je cca. 0,75 mm.
Pokud jsi ji v bedně nenašel, tak napiš sem na fórum. Určitě někomu zůstala, hlavně tomu co si pořizoval lepší (dospělou) RC soupravu.
Když se podíváš na fotku mojí PZ. III. tak kousek od klády je anténa nasunutá právě na tom kovovém kolíčku o kterém píšeš. Anténa je z drátu o délce cca. 33 cm, průměr drátu je cca. 0,75 mm.
Pokud jsi ji v bedně nenašel, tak napiš sem na fórum. Určitě někomu zůstala, hlavně tomu co si pořizoval lepší (dospělou) RC soupravu.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
-
- PzKpfw II
- 12
- Lokalita: Písek okr. Frýdek-Místek
Tak jsem prohlédnul krabici a bohužel jsem žádnou antenu neobjevil tak jí asi ukutím z pružinky z gufera nebo se ještě ozvu
Zatím dík
Zatím dík
Můj tank: German Panther 1/16 Heng Long
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj.
Nic nekuť ! Poslal jsem ti SZ.
Nic nekuť ! Poslal jsem ti SZ.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !