prosba o hlas
prosba o hlas
Kucí prosím pěkně podpořte naši členku vojensko historického klubu hlasem
za kliknutí nic nedáte
předposlední fotka
84. Michaela Vojáčková
http://www.missarmy.cz/index.php?menu=soutezici#poll2
Díky všem
Kulda
PS: její komentář
Tak mi to nakonec nedalo a ještě po uzávěrce jsem poslala fotku. No, jak jsem koukala na ostatní, asi moc nezaboduji, jelikož nemám výraz ,,ojedu tě" ale ,,zabiju tě!" a zbraň neobjímám holýma prsama, ale rukama, ale holt jsem odjakživa rebel A své jménu musím reprezentovat
Jo a sranda musí být.
za kliknutí nic nedáte
předposlední fotka
84. Michaela Vojáčková
http://www.missarmy.cz/index.php?menu=soutezici#poll2
Díky všem
Kulda
PS: její komentář
Tak mi to nakonec nedalo a ještě po uzávěrce jsem poslala fotku. No, jak jsem koukala na ostatní, asi moc nezaboduji, jelikož nemám výraz ,,ojedu tě" ale ,,zabiju tě!" a zbraň neobjímám holýma prsama, ale rukama, ale holt jsem odjakživa rebel A své jménu musím reprezentovat
Jo a sranda musí být.
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Re: prosba o hlas
Ahoj,
ale vždyť z ní není skoro nic vidět a ještě se mračí do toho dioptru, tak sem dej alespoň více třeba i civilních fotek.
Michal
ale vždyť z ní není skoro nic vidět a ještě se mračí do toho dioptru, tak sem dej alespoň více třeba i civilních fotek.
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
ono toho totiž u dobrého výsadkáře není vidět nikdy moc
je to missarmy, takže žádný civilní foto dávat nebudu
je to missarmy, takže žádný civilní foto dávat nebudu
Tož já jí nemůžu dát hlas, vždyť po mě na Ořechově střílela (vybral jsem si špatnou stranu a zase jsme prohrály).
Ale třeba si to rozmyslím
jé tak to je bezva setkáníkamil píše:Tož já jí nemůžu dát hlas, vždyť po mě na Ořechově střílela (vybral jsem si špatnou stranu a zase jsme prohrály).
obávám se, že to bude jedenkrát z každého PCbalcin píše:No tak jsem tam klikl.A kolikrat tam muzu za den kliknout?Ja ji to tam treba poklikam 50x,me je to jedno.
Tak já jsem také poslal té krásné snajperce hlas a jak říká Balcin škoda že nejde kliknout víckrát, bo bych klikal celou noc, stejně se mě nechce spat čau kluci šikovní Vojtiš.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj.
Tak hlas z Rohatce je odeslán !!!
Tak hlas z Rohatce je odeslán !!!
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 07 led 2012, 12:18, celkem upraveno 1 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !