pozadí na předváděčkách
pozadí na předváděčkách
V tomto videu zhruba 3:04 je bezva věc maskování pozadí, to by se nám na akcích také šiklo
popřemýšlejte
http://www.youtube.com/watch?v=tC1T1jXN ... embedded#!
Kulda
popřemýšlejte
http://www.youtube.com/watch?v=tC1T1jXN ... embedded#!
Kulda
Re: pozadí na předváděčkách
baráky, nebo kopce to je fuk, hlavně aby nebyl vidět ten náš bordelík s nabíječkama, kuframa, žrádlem atd.
a hlavně fotky z pohledu od diváků nebude nic rušit a bude to lépe vynikat
a hlavně fotky z pohledu od diváků nebude nic rušit a bude to lépe vynikat
celé doma dělané (mám linky na stavbu), ale to patří do jiného vláknabalcin píše:Pozadi pekny,ale vic me zaujal ten Tigr 1:6.Sakra co to muze stat?To nebude levna zalezitost,tipuji,ze kdybych to chtel tady koupit,tak me 100000kc nestaci.
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
balcin píše:Pozadi pekny,ale vic me zaujal ten Tigr 1:6.Sakra co to muze stat?To nebude levna zalezitost,tipuji,ze kdybych to chtel tady koupit,tak me 100000kc nestaci.
Cena se pohybuje mezi 130 000 - 180 000 podle výrobce, kdysi jsem se o to zajímal.
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
kdo se ujme výroby pozadí?
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Co se týká pozadí zkusím něco vymyslet
Uvidím a musím jen spočítat co by mě to stálo, aby to se mnou neseklo/jak čas tak peníze/
No říkám zkusím to spočítat a uvidíme.
Michal
Uvidím a musím jen spočítat co by mě to stálo, aby to se mnou neseklo/jak čas tak peníze/
No říkám zkusím to spočítat a uvidíme.
Michal
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Myslím že by snad nebylo problém se na to složit určitě si nemyslím že by to byla taková cenová bomba ale nevím v tomto oboru jsem laik
Kingtiger Sd.kfz. 182
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
dobrovolnosti se meze nekladou...pár akcí jsem už zařizoval a začínám být z těch akcí v časové tísni...
tak se snaž...držím palce
tak se snaž...držím palce
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Takže rozměr cca 8m x 1,3m tam jsem to předběžně spočítal bez své práce tu dám samozřejmě zadarmo , na cca 350,- za metr2 /folie je speciální plachtovina na auta i s oky samozřejmě/ takže při délce 8m mě to vychází cca na 3850,- a na to by jsme se zde museli složit, protože to se mi samozřejmě samotnému platit nechce, i když Vás mám rád.
Ale nebude to teda žádná sranda, když se do toho pustím, tak bych rozhodně nechtěl takovou omalovánku jako pro děti/tak jako to tam mají na té ukázce/ale chtěl bych tam natisknout skutečnou panoramatickou fotku, pár jsem si jich kdysi dělal pro svojí potřebu, ale samozřejmě v této velikosti je to trochu více rozmaže, nicméně budou vypadat min. o 100% líp než ta omalovánka.
Samozřejmě pokud by byla ta folie 1,6m bude to dražší, ale zatím není skladem, a výhodněji vychází ta 1,3m a také si mi s ní líp poradí tiskovej plotr.
Vše je samozřejmě na venkovní podmínky , takže 100% počasístálost
Při tom skládáni se samozřejmě nepočítám s členy tohoto fora, kteří zařizují naše společné akce, protože brát cokoliv od nich by mě asi hanba fackovala, každý ví o kom asi mluvím/Milan,Mrst,Pajak,atd/, ale je nás tu dost, kteří na tyto akce jezdí a složit by se bez problémů mohli.
Je to na Vás tak mi dejte vědět, jak to vidíte
Michal
Ale nebude to teda žádná sranda, když se do toho pustím, tak bych rozhodně nechtěl takovou omalovánku jako pro děti/tak jako to tam mají na té ukázce/ale chtěl bych tam natisknout skutečnou panoramatickou fotku, pár jsem si jich kdysi dělal pro svojí potřebu, ale samozřejmě v této velikosti je to trochu více rozmaže, nicméně budou vypadat min. o 100% líp než ta omalovánka.
Samozřejmě pokud by byla ta folie 1,6m bude to dražší, ale zatím není skladem, a výhodněji vychází ta 1,3m a také si mi s ní líp poradí tiskovej plotr.
Vše je samozřejmě na venkovní podmínky , takže 100% počasístálost
Při tom skládáni se samozřejmě nepočítám s členy tohoto fora, kteří zařizují naše společné akce, protože brát cokoliv od nich by mě asi hanba fackovala, každý ví o kom asi mluvím/Milan,Mrst,Pajak,atd/, ale je nás tu dost, kteří na tyto akce jezdí a složit by se bez problémů mohli.
Je to na Vás tak mi dejte vědět, jak to vidíte
Michal
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Já bych do toho šel klidně přispěju uvidíme kolik se nás přidá...
Kingtiger Sd.kfz. 182