Otevírání poklopů

Zeptejte se ostatních uživatelů nato, co Vás zajímá, nebo s čím potřebujete pomoct.
Odpovědět
FORTE66
PzKpfw II
PzKpfw II
13
Lokalita: Brno

Otevírání poklopů

Příspěvek od FORTE66 »

Zdravím. Pro všechny přítomné nejspíš běžná rutina a možná trochu nudný dotaz, ale mě se zatím podařilo pouze poklopy vyříznout a teď přemýšlím, jak je rozpohybovat. Konkrétně u Panthera. Kdyby někdo poskytl detailní fotku pantu z které by bylo vidět jak na to, budu rád. "Géčko"má totiž panty na předních poklopech poměrně zvláštně tvarované a nechce se mi ty panty odbít jen nějakou zbastlenou kostkou s osičkou. Diky za odpověď. ;)
Michal
zander
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
14
Lokalita: Praha 5 Radotín

Re: Otevírání poklopů

Příspěvek od zander »

Ahoj
podrobně prozkoumej tyhle stránky a určitě budeš hodně :shock: :shock: :shock:
Co tady vše najdeš. http://www.farposst.ru/2011/10/17/nemec ... opis_.html
Tahle adresa je naprostá BOMBA

Tak přeji hodně :o :o :shock: :shock:

Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
FORTE66
PzKpfw II
PzKpfw II
13

Příspěvek od FORTE66 »

Diky za tip. Zatim jsem to letmo prohlidl a zajimavy kousky se tam najdou... sice nevladnu azbukou, ale google situaci zachranil :) a k tomu mymu predchozimu dotazu, me spis zajimalo jak delate oteviraci poklopy na svych tancich. Konkretne panty otevirani. Ja uz jsem udelal otevirani na zadnim krytu motoru pomoci techniky propal jehlou a spoj ocelovou oskou, ale v predu me tahle technika asi nebude stacit pac je tam malo materialu. kazdopadne dobry zdrojh informaci ty stranky..uz jsem si stahl nejaky camo pro inspiraci puffy
Michal
sakulajda
Moderátor
Moderátor
15
Lokalita: Dolní Kounice

Příspěvek od sakulajda »

- ja sem mel kalibracni drat od Pajaka, ten sem upl do vrtacky, odvrtal s nim diru, drat tam nechal a ustipl, konkretne u techto pantu http://kulda.mysteria.cz/rc_tank_su-76i ... oru_01.jpg

- panty se daji koupit na asiatam.de, rctank.de a jine weby at uz presne na panthera ci jine kocky, nebo univerzalni

- vypilovat z mosazneho (nebo medeneho) plechu, nekde to tu popisuje Milan
Články:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
FORTE66
PzKpfw II
PzKpfw II
13

Příspěvek od FORTE66 »

Diky za rady. Predek asi udelam zitra jak pises tim provrtanim dratem. Delal jsem tak podobne ty dekle na SUcko. Tak snad se zadari. puffy
Michal
Odpovědět

Zpět na „Poradna“