KV-1 Balcin
KV-1 Balcin
Kovová vana, kovové kola, kovové pásy, kovová převodovka, El-Mod Drive ECO,El-Mod Sound ECO, Visaton FR8, Turnigy 9X, 7,2V NiMh, 2x osádka tanku, ...
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Re: KV-1 Balcin
Ondro prozraď mi prosím výrobce těch figur. Díky R
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
elektronika uvnitr - cele to silenstvo zajistuje pohyblivost tankubalcin píše:Ondro,prvni ctyri polozky jsem pochopil,ted me preloz do cestiny a svyma slovama co znamenaji ty dalsi ctzri polozky.
No krasa nesmirna koukam. Teda rusaci zacinaji nejakou invazi nejspis podle toho mnozstvi novych prirustku do jejich rad. Ty figurky jsou opravdu zajimave...taky bych na to svoje SUcko neco podobnyho v budoucnu potreboval.
Michal
tady http://www.mujtank.tym.cz/ruske-figurky-1-16-t391/FORTE66 píše:No krasa nesmirna koukam. Teda rusaci zacinaji nejakou invazi nejspis podle toho mnozstvi novych prirustku do jejich rad. Ty figurky jsou opravdu zajimave...taky bych na to svoje SUcko neco podobnyho v budoucnu potreboval.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Tož teda zdar Ondro.
Kdo maloval ty figurky ??? Tvoja maličkost ???
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Dle mého nemaloval, ale zprznil - no snad se to bude majiteli zamlouvat - lépe to neumím.Rudyn píše:Tož teda zdar Ondro.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Ahoj.
Jaké jsi použil barvy na ty figury ? Akryl nebo syntetiku ? Pokud syntetiku, tak půjdou ještě doladit (dotáhnout) oleji. Já bych ale na to neměl kuráž. Tak šikovný nejsu a nikdy ani nebudu !!!
Jaké jsi použil barvy na ty figury ? Akryl nebo syntetiku ? Pokud syntetiku, tak půjdou ještě doladit (dotáhnout) oleji. Já bych ale na to neměl kuráž. Tak šikovný nejsu a nikdy ani nebudu !!!