TIGER 1 502
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
TIGER 1 502
Ahoj všichni
Doufám, že se budou líbit.
Doufám, že se budou líbit.
Naposledy upravil(a) zander dne 31 led 2013, 21:11, celkem upraveno 1 x.
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
Re: TIGER 1 502
Ahoj
Máš to šílené.A ty figurky.Nádhera.To jsi je oblékl sám,nebo jsi to někde sehnal?Fakt parádní práce.
Máš to šílené.A ty figurky.Nádhera.To jsi je oblékl sám,nebo jsi to někde sehnal?Fakt parádní práce.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Tanky jsou pěkné až na pár maličkostí.
Špatně umístněná anténa,nesprávně otočený poklop velitele tanku.
Figurky jsou 1:6 že ?
Jinak ale dobrá práce,hlavně patina a doplňky.
Špatně umístněná anténa,nesprávně otočený poklop velitele tanku.
Figurky jsou 1:6 že ?
Jinak ale dobrá práce,hlavně patina a doplňky.
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
O detailech vím, byl to první pokus, mám ted rozestavěného Panthera /přestavbu z TIGROPANTHERA/ fotky jsou v sekci Panther a ještě jednoho kompletně okovanýho Tigra , až budu trochu dál se stavbou dám ho sem taky, a potom příjde oprava toho prvního , a to kompletně všech chyb, a výměna veškerých střev.
Člověk se furt učí.
Michal
Člověk se furt učí.
Michal
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Pro Milana,
jo figurky jsou patinované a upravované 1/6 , Dělám i velká diorámata s nimi.
Ale je to dost náročné na plochu i čas, dělám je kompletně v přírodě pak nafotím a zlikviduju.
Figur mám celkem dost a i nějákou techniku, ale zatím ne RC.takže při šikovném nafocení jdou skloubit s RC 1/16
To jen tak na okraj pro informaci
Michal
jo figurky jsou patinované a upravované 1/6 , Dělám i velká diorámata s nimi.
Ale je to dost náročné na plochu i čas, dělám je kompletně v přírodě pak nafotím a zlikviduju.
Figur mám celkem dost a i nějákou techniku, ale zatím ne RC.takže při šikovném nafocení jdou skloubit s RC 1/16
To jen tak na okraj pro informaci
Michal
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Vyděl jsem ty figurky v obchodě a jsou nádherný ....ale drahý.
http://www.onlinedid.com/products/wwii/
A tady je na ně odkaz.
http://www.onlinedid.com/products/wwii/
A tady je na ně odkaz.
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Vím o čem mluvíš, platil jsem je , i když mi občas nějáké vozí kolega , který občas cestuje do šikmooké ciziny, tak ja to opravdu docela drahý koníček , mám jich okolo 20 ks a začal jsem brzdit/manželka/.
No až se to sklidní budu pokračovat, a časem asi půjdu do RC 1/6 od Armorteku, už jsem se tam orientačně ptal. Tak uvidíme.
Zatím jedu v 1/16 a jsem spokojenej.
měj se
Michal
PS ona ta tvoje záliba, podle počtu ks tanků 1/16 a super provedení taky nic levnýho není, ale na to koníčky jsou.
No až se to sklidní budu pokračovat, a časem asi půjdu do RC 1/6 od Armorteku, už jsem se tam orientačně ptal. Tak uvidíme.
Zatím jedu v 1/16 a jsem spokojenej.
měj se
Michal
PS ona ta tvoje záliba, podle počtu ks tanků 1/16 a super provedení taky nic levnýho není, ale na to koníčky jsou.
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Taky mám pár těchto figurek a jsou super až na tu cenu ale me doma zatim chápou Driv jsem stavěl plastikový 1/35 a ted do toho ješte tyhle mazlici RC Jinak máš to fakt moc pekne vyfocený... Koukal jsem na tu tvou přestavbu panterotigra a jde ti to pěkně od ruky...
Kingtiger Sd.kfz. 182
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Ahoj
potřebuješ na to vrtáčky, různý průměr, sklapel, /na dokončování a šikmost hran pájku/ na naznačení propálení po vstřelu/ , a někdy i tmel, a potom na závěr vše dopatinovat.
A hlavně si to musíš někde cvičebně zkoušet podle skutečných obrázků a zkoušet a zkoušet až to bude ono, a budeš s tím spokojený , pak teprve šáhnout na tank.
Toť vše.
Vše je o cviku a zkoušení
Držím palce
Michal
potřebuješ na to vrtáčky, různý průměr, sklapel, /na dokončování a šikmost hran pájku/ na naznačení propálení po vstřelu/ , a někdy i tmel, a potom na závěr vše dopatinovat.
A hlavně si to musíš někde cvičebně zkoušet podle skutečných obrázků a zkoušet a zkoušet až to bude ono, a budeš s tím spokojený , pak teprve šáhnout na tank.
Toť vše.
Vše je o cviku a zkoušení
Držím palce
Michal
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Neříkej mi , že nenajdeš doma kus plastový destičky, každej z nás jí má běžně doma , je to nezbytná součást tankových kutilů.balcin píše:No tak vidim Miso,ze to co jsi me napsal jak to mam udelat,tak to by nedopadlo dobre a celyho tanka bych domrvil a vyzkouset to nemam na cem.Takze muj tygr bude neprostrilenej a zadny Rus se do neho netrefil. Ale nikdy nerikej nikdy,mozna ho nekdy rozstrilim.Me to neda to nezkusit,at to dopadne,jak dopadne.
A na tý se to dá odzkoušet, nebo na zbytcích z nějákého tanku. atd.
Michal