T34-85 Tábor
Re: T34-85 Tábor
Čau Stane, máš to dost dobré myslím že to bude dost tuhý ten podvozek, ramena jsi vyplnil čím? jo všiml jsem si že taky nakupuješ spojovací materiál u fabory ne? Tak ať ti stavba ubíha Vojtiš.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
To:Vojtiš
Ramena jsem vyplnil nějakou slitinou (mosaz nebo bronz nevím) čtvercového průřezu 5x5 mm ,délky 17mm,které jsem do ramene vlepil vteřinovým lepidlem.Před mnoha a mnoha lety jsem zdemontoval nějaký mechanický kalkulátor a tam byl tento profil.Jinak šrouby jsou od Fabory.
Ramena jsem vyplnil nějakou slitinou (mosaz nebo bronz nevím) čtvercového průřezu 5x5 mm ,délky 17mm,které jsem do ramene vlepil vteřinovým lepidlem.Před mnoha a mnoha lety jsem zdemontoval nějaký mechanický kalkulátor a tam byl tento profil.Jinak šrouby jsou od Fabory.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Pěkný.Jdeš správnou cestou.Budeš dělat detaily na vnitřní straně řidičova poklopu ?
M yslíš že ten poklop řidiče nepůjde dole zakulatit? vypadalo by to lépe, no ale to je natobě nechci ti radit, jinak pěkné to bude čau Vojtoš.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
Určitě to půjde.Udělám to.Milan píše:Pěkný.Jdeš správnou cestou.Budeš dělat detaily na vnitřní straně řidičova poklopu ?
Taky bych chtěl,ale nevím jestli budu tak dobrej jako tady někteří.Seženu pořádný fotky jak že to vypadá.Milan píše:Pěkný.Jdeš správnou cestou.
Budeš dělat detaily na vnitřní straně řidičova poklopu ?
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Pomalé pokračování.Ramena a kola jsou vyvložkována a zpevněna.Zápasím z elektronikou.Osadil jsem to dvěma regulátory Nosram,spínačem BEL na náměr kanonu,musím nějak předělat na servo otoč věže.Nejdřív jsem to osadil 4 ch vysílajdou s externím mixem od BELu ,ale teď jsem to předělal na 7 ch od Hobbykingu už i s mixem na vysílačce.Tady je pár fotek:
;;;
;;;
;;;
;;;
.
Pokračování příště.
;;;
;;;
;;;
;;;
.
Pokračování příště.