Vzkříšení vraku M26 Pershing
Vzkříšení vraku M26 Pershing
Zdar kolegové,
po delší odmlce způsobené několika za sebou jdoucími katastrofami v rodinné sféře života přidávám foto mnou upraveného pershinga, kterého jsem levně zakoupil jako nefunkční mírně olámaný zmetek,
jedná se zatím o kosmetiku + už jezdí, ale zatím se nehýbe kanon a vez a predek nesviti a je to cele v plastu aspon bude pres zimu co delat .. jelikoz jsem totalne bez penez vse je delano co dum dal
http://imageshack.us/g/64/p1000079c.jpg/
po delší odmlce způsobené několika za sebou jdoucími katastrofami v rodinné sféře života přidávám foto mnou upraveného pershinga, kterého jsem levně zakoupil jako nefunkční mírně olámaný zmetek,
jedná se zatím o kosmetiku + už jezdí, ale zatím se nehýbe kanon a vez a predek nesviti a je to cele v plastu aspon bude pres zimu co delat .. jelikoz jsem totalne bez penez vse je delano co dum dal
http://imageshack.us/g/64/p1000079c.jpg/
116.Panzer model club Wiking
www.rctankmodel.cz
www.rctankmodel.cz
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Re: Vzkříšení vraku M26 Pershing
No vydíš ,dům toho dal celkem dost.
jojo např ty pidi okynka na vezi puvodne zaslepeny jsou z vicka od jogurtuMilan píše:No vydíš ,dům toho dal celkem dost.
www.rctankmodel.cz
www.rctankmodel.cz
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Nazdar.
Máš můj obdiv. Já jsem okýnka (průzory) na velitelské věžičce nechal tak jak byly a jen vybarvil černou nesmazatelnou fixou.
Máš můj obdiv. Já jsem okýnka (průzory) na velitelské věžičce nechal tak jak byly a jen vybarvil černou nesmazatelnou fixou.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Chci se optat nějak se mi nedaří sehnat délka standartního kanonu, ten model jí má správně nebo je třeba ho prodloužit, zdá se mi kratší
www.rctankmodel.cz
www.rctankmodel.cz
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Zdar Dzejkobe,
Nevím proč se ptáš třikrát. Nejlepší odpověď ti může poskytnout Pajak !!!
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
on se ptá jednou, ale web blbne a proto to bylo 3xRudyn píše:Zdar Dzejkobe,
SAKRA JEN TRIKRAT mělo to být pětkrát, nějak vám to tu blbne
www.rctankmodel.cz
www.rctankmodel.cz
Zdar dzejkobe ,to by ani nebyl číňan kdyby udělal alespoň na jednom modelu něco správně ,samozřejmě je kanon špatně a už ani nevím kde jsem ho pořádně doměřil ale byl to nějaký blue print obrázek podle kterého jsem to dělal .Délka kanonu je od vyustění z pancíře až po konec úsťové brzy 205mm a průměr je 10mm samozřejme už přepočítáno v 1/16, to je vše co pro tebe mohu ohledně kanonu udělat tak ať se dílo dařídzejkob píše:Chci se optat nějak se mi nedaří sehnat délka standartního kanonu, ten model jí má správně nebo je třeba ho prodloužit, zdá se mi kratší