Při brouzdání na internetu jsem zahledl něco co myslím ještě nikdo z nás nědělal (jestli ano tak to sem nedal) studnička se my líbila tak sem si jednu udělal.
Dál planuji nabarvit ji na šedo (kamená) udělat dřevěnou stříšku provazek a kyblíček . a potom už jenom házen mince a něco si přát
By daniedvo at 2011-10-27
Kamená Studnička
- DanielDVO
- PzKpfw III
- 13
- Lokalita: Czech Republic/South Moravia/Brno-country/Bratčice
Kamená Studnička
Daniel Dvořák
Re: Kamená Studnička
Jo jo sekeru zapůjčímzokott píše:...a k tomu otce, co stál v kuchyni a podivně se kýval ( samozřejmě 1/16)
Ne teď vážne Dane dobrý nápad
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Re: Kamená Studnička
Ahoj Dane.
Dobrý nápad, já mám studnu s rumpálem rozdělanou již několik let. Základem jsou drobné kamínky, které lepím oblíbeným chemoprénem. Bohužel, těch malých kamínků nemám dost. Mohl bych z toho udělat třeba i studnu po výbuchu.
Na fotce je pouze základ, co má být pod úrovní terénu. Do něj na dno má jít modelová voda - hladina.
Dobrý nápad, já mám studnu s rumpálem rozdělanou již několik let. Základem jsou drobné kamínky, které lepím oblíbeným chemoprénem. Bohužel, těch malých kamínků nemám dost. Mohl bych z toho udělat třeba i studnu po výbuchu.
Na fotce je pouze základ, co má být pod úrovní terénu. Do něj na dno má jít modelová voda - hladina.
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 29 říj 2011, 14:22, celkem upraveno 2 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !