Výběr tanku

Zeptejte se ostatních uživatelů nato, co Vás zajímá, nebo s čím potřebujete pomoct.
Odpovědět
Vojtiš
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
13
Lokalita: Přerov

Re: Výběr tanku

Příspěvek od Vojtiš »

Tak tak, jak říkáš Mílo plně souhlasím, hlavně pořádný základ a ostatní posléze. :lol: :lol: ;)
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
Nick5
PzKpfw I
PzKpfw I
13
Lokalita: Jihlava

Příspěvek od Nick5 »

zdravim borci,

chtěl bych Vás poprosit jestli byste sem nemohli dát odkaz na český návod na Tigra od HL a nebo aspoň v angličtině,pač moc nešprechtím a rád bych si to pročetl...

ty odkazy co tu jsou tak už nějak nefungujou...díky za odpověď
Rudyn
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
15
Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.

Příspěvek od Rudyn »

Tady klikni: http://www.matorro.com/download_de.html?cat=RC_Panzer
Vyber si svůj typ tanku, na to opět klikni a počkej až se ti to načte !!! Některé soubory mají i více jak 4 MB.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Ludva
PzKpfw I
PzKpfw I
13
Lokalita: Olomouc

Příspěvek od Ludva »

Dobrý den,

předně Vás všechny jako nový člen fora zdravím a a skládám poklonu kvalitě stránek a informací.

Teď jedna prosba :

nechal jsem se zlákat pěkným popisem tanku na stránkách Beami Trade viz. násl.popis

V současné době nejnovější Tiger I. model v top Torro edice Professional. Bezkonkurenční poměr cena / výkon!
1) Vestavěné nové typy kovových převodovek 3:1 s kuličkovými ložisky pro lepší přenos výkonu.
2) silné el. motory 8500 ot / min.
3) kovový kulomet MG se světelným zábleskem
4) v přední části tanku kovová světla se silným světlem LED
5) kovová hnací a řídící kola
6) kovová torzní ramena
7) ručně malovaný-velitel tanku
8) profesionální-kvalitní airbrush malba
9) 2000 mAh Ni-Mh baterie

a po vyzkoušení tanku shledávám dva problémy :
1) při střelbě kuličky chybí zvuk výstřelu a zpětné cuknutí tanku
2) avizovaná převodovka 3:1 - nějak se mi nezdá - tank jede stejně rychle jako levné typy od Heng Long
(přímé srovnání s jiným tankem)
dotázal jsem se v Beami Trade a tam mě poslali do háje , že to tak má být - prosím , máte někdo zkušenost s tímto tankem a jak to vidíte?

Předem díky za odpověď Luděk
Milan
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
15
Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov

Příspěvek od Milan »

Při střelbě kuličkou cuknutí ani zvuk výstřelu není.Proto z 99 % kolegové mají tzv.infra,což má zákluz kanonu,nežádoucí cuknutí tanku a zvuk výstřelu.
Nejsem obhájce pana Slavíka z Beami ,ale věřím tomu,že když tam napíše převodovky 3:1 tak je to asi pravda.Nevím,ale myslím že by si to asi nedovolil.
Takto vypadají standartní převodovky
http://www.asiatam.com/metallgetriebe-f ... r-p-2.html
a takto 3:1
http://www.rctank.de/product_info.php?c ... cts_id=416
Jinak u normálních převodovek jsou tři hřídele s ozubenejma kolečkama (nepočítám výstupní hřídel a motor )
a u převodovek 3:1 jsou hřídele 4.
Otevři tank a hned víš na čem jsi.Jinak nebuď smutnej.Každej z nás postiženejch tímto koníčkem někdy v něčem narazil.
Milan
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
15
Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov

Příspěvek od Milan »

Nedalo mi to a na tento tank jsem se podíval u prodejce http://www.beami-trade.eu/
a nikde v popisu není uvedeno,že tank sebou při výstřelu kuličky cukne ( v tom případě by jsi nic netrefil ) a taky tam nic není o zvuku výstřelu.
Škoda že jsi se nepřijel podívat jak takové tanky fungují.Máš to ke mě po dálnici hodinku.To co bys projel by se ti několikanásobně vrátilo tím,že by ses vyvaroval takovýchto omylů.
Ludva
PzKpfw I
PzKpfw I
13

Příspěvek od Ludva »

Díky za odpověď.

Co se týká modelů tanků, tak to není první tank , co jsem kupoval.

Máme doma 2x Heng Long ( Tiger 1 a Pershing 26 ) pro 2 syny a u obou při výstřelu kuličky

zazní výstřel a dojde k cuknutí tanku ( zpětný ráz ) a tak jsem to nějak předpokládal i u tohoto tanku.

Jinak děkuji za zaslané fotky převodovek a určitě se někdy rád přijedu podívat , pokud bude možnost.

S pozdravem Luděk
sakulajda
Moderátor
Moderátor
15
Lokalita: Dolní Kounice

Příspěvek od sakulajda »

Ludva píše:při výstřelu kuličky zazní výstřel a dojde k cuknutí tanku ( zpětný ráz ) a tak jsem to nějak předpokládal i u tohoto tanku.
zvuk při výstřelu levou pákou lze zařídit takto
http://www.mujtank.tym.cz/uprava-rc-vys ... elby-t658/

zrušení toho příšerného cuknutí zase takto
http://www.mujtank.tym.cz/platine-arm-0 ... x18-t1230/
Články:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Ludva
PzKpfw I
PzKpfw I
13

Příspěvek od Ludva »

Nazdar,

tak mi to taky nedalo a tank jsem otevřel - potvrdily se moje obavy - převodovka má pouze tři hřidelky
v bronzových pouzdrech a ne jak je deklarováno od Beami převodovka 3:1 s kuličkovými ložisky - no prostě bouda.

S pozdravem Luděk
dzejkob
PzKpfw III
PzKpfw III
13
Lokalita: Jirkov okres Chomutov

Příspěvek od dzejkob »

Ludva píše:Nazdar,

tak mi to taky nedalo a tank jsem otevřel - potvrdily se moje obavy - převodovka má pouze tři hřidelky
v bronzových pouzdrech a ne jak je deklarováno od Beami převodovka 3:1 s kuličkovými ložisky - no prostě bouda.

S pozdravem Luděk
no co dodat... tak na nej napis kolego pekne hodnoceni na weby zabyvajici se srovnanim internetovych obchodu, ja osobne toho p. Slavika dostat do ruky :evil: , nojo svi(n)hak lazensky to je ....
Ale je pravda ze jeho obchod vypada jako šmé od pohledu, koupil jsem u něj pouze jednou a to Sturmtigera, který jinde neni k sehnání rozumně..přišel jako nový a byl zřetelně použitý a olámaný o reklamaci jsem se ani s tim... nepokoušel.
116.Panzer model club Wiking
www.rctankmodel.cz
Odpovědět

Zpět na „Poradna“