Zdravím
Potřeboval bych prosím poradit. Koupil jsem Tiger 1 od heng long. Při jízdě se mi tank náhle zastavil, motor běžel ale model přestal reagovat na pokyny z vysílačky. Po vypnutí modelu hl. vypínačem jsem ho opětovně zkusil zapnout ale na tlačítko startu na vysílačce už tank nereaguje. Kamarád mi říkal, že by to mohl být přijímač. Jaký přijímač bych měl koupit? V rc modelech jsem začátečník a absolutně nemám tušení.Díky za radu
Tiger 1 nereaguje na pokyny vysílačky
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Re: Tiger 1 nereaguje na pokyny vysílačky
Opět jsi udělal chybu začátečníka na foru,že jsi neuvedl do svého profilu odkud jsi,takže kamarád který je asi blízko ti nemůže pomoci,jelikož o tobě neví.
Chce to vyzkoušet jinou vysílačkou.Ani jsi neuvedl zda máš ve vysílačce krystal,nebo přepínač A,B,C.
Takže komu není rady .....
Chce to vyzkoušet jinou vysílačkou.Ani jsi neuvedl zda máš ve vysílačce krystal,nebo přepínač A,B,C.
Takže komu není rady .....
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj.
Ten tvůj Tiger jsi kupoval nový ? Pokud ano tak jej reklamuj !!! Jinak přijímač do tanku od firmy Heng - Long je specifický a nezáměnný za přijímače od jiných firem (výrobců) !
Pokud bydlíš blízko Prahy Brna či Ostravy není problém se domluvit s některým kolegou tady z fóra !!!
Ten tvůj Tiger jsi kupoval nový ? Pokud ano tak jej reklamuj !!! Jinak přijímač do tanku od firmy Heng - Long je specifický a nezáměnný za přijímače od jiných firem (výrobců) !
Pokud bydlíš blízko Prahy Brna či Ostravy není problém se domluvit s některým kolegou tady z fóra !!!
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 07 říj 2011, 08:58, celkem upraveno 1 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Nechci bejt za uplného šťouru ale co takhle baterie ve vysílači a svítí ti vůbec to červené svetlo na vysílači?
Na vysílači červené světlo svítí a ve vysílači mám krystal
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ten kontakt na packách je možná myšlen na RC krystalu. To je tak, když se píše bez čárek a háčků !!! Potom může být rozdíl velmi rapidní (packach - páčkách ????) a prase aby se v tom vyznalo !!!! Až budeš mít krystal venku z vysílače, tak dávej pozor, ať ti nespadne ! Je na to háklivý (každý RC krystal bez rozdílu výrobce) a může dojít k jeho trvalému poškozenímarcja píše:Model si zapnul? a pokud ano tak stale nereaguje?
Potom zkus vyskouset jinou vysilacku prehod krystal a uvidis pokud stale nic........reklamace. Kdyz se ale zacne hejbat tak je spatnej kontakt na packach mel sem to taky. Rozdelal sem a posteloval sem packy prihnul par nozicek a zlehka sem oskrabnul kontakty slozil a v pohode. ostatne do budoucna pokud se tom chces venovat tak jinak elekronika s vysilacem.
Jinak bude dobré změřit napětí ve vysílači a v tanku, to by měl být základ, ať máš z čeho vyjít ! Nenapsal jsi ale, zda je tank v záruce. Pokud je, radši ho reklamuj a máš ušetřenou spoustu starostí !!!!
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Ahoj.
Měl jsem pdobné problémy. Byly způsobeny spatnými kontakty na konektorech uvnitř tanku. Nová deska RX-18 má být sice lepší, ale bohužel zde občas vznikají problémy s kontakty na konektorech.
Pěkný den
SR71X
Měl jsem pdobné problémy. Byly způsobeny spatnými kontakty na konektorech uvnitř tanku. Nová deska RX-18 má být sice lepší, ale bohužel zde občas vznikají problémy s kontakty na konektorech.
Pěkný den
SR71X
SR71X
Tank je ještě v záruce, neodvážil jsem se model otevřít a radši jsem ho odeslal k reklamaci. Bohužel ani neznám nikoho v okolí, od koho bych jiný vysílač mohl odzkoušet. Mám na tyto věci smůlu takže už počítám s tím, že mi model vrátí a stejnak to budu muset řešit. Do budoucna se stejně do útrob modelu budu muset podívat jelikož chci postupně měnit díly. Vím, že téma "dospělé RC soupravy" se řeší v jiném topicu ale jako začátečník bych se chtěl zeptat oč vlastně vůbec jde a jestli je předělání složité? Jinak děkuji všem za pomoc