Výbava Tigra na ježdění venku

Zeptejte se ostatních uživatelů nato, co Vás zajímá, nebo s čím potřebujete pomoct.
Fuksino
PzKpfw I
PzKpfw I
13
Lokalita: Krajková u Sokolova

Výbava Tigra na ježdění venku

Příspěvek od Fuksino »

Zdravím vás,taky jsem si pořídil tuto čínskou hračku a chci ji trošku (spíš víc) :lol: vylepšít abych si mohl vklidu zařádit i venku.Problém s padáním pásů se už projevil i mě.Koukal jsem na Asiatam i na Rc tank.de a nejsem z toho zrovna moudrý :oops: Poradíte mi prosím nějaké konkretní napínáky co by tam fungovaly?Kovová hnací a napínací kola budou taky.Ještě jsem koukal u Beami-trade na převodovky a našel jsem tam Sada dvou motorů s kov převodovkou 1:4, 15 000 ot/min ,krátká hřídel za 1380Kč.Má cenu do toho jít?
Díky za vaše rady a názory.
pajak7

Re: Výbava Tigra na ježdění venku

Příspěvek od pajak7 »

Číst ,číst,číst a zase číst.vše už tady je několikrát napsanééééééééééééé :oops: :oops: :oops:
Fuksino
PzKpfw I
PzKpfw I
13

Příspěvek od Fuksino »

Tak teda mockrát děkuji za ochotu
Milan
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
15
Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov

Příspěvek od Milan »

Není to o tom,že by ti někdo nechtěl vyhovět a poradit.Ale to na co se ptáš tu opravdu již několikrát je a podobné dotazy se objevují 2x až 3x týdně.Osobně jsem tady řešil napínáky .Ty se mi osvědčily.
http://www.mujtank.tym.cz/predelavka-t221/ a jsou tu i převodovky.Tam si dej jen pozor na délku výstupních hřídelí.Do Tigra je tuším kratší.V německu koupíš převodovky za 40 euro.
Jarin
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
14
Lokalita: Kobylisy Prag 8

Příspěvek od Jarin »

Opravdu jak říká Pajak je tu vše ja tady taky našel uplně vše co jsem potřeboval vědet. Je to jen otázka času a vydržet hledat a hedat
Kingtiger Sd.kfz. 182
Vojtiš
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
13
Lokalita: Přerov

Příspěvek od Vojtiš »

Pajáčku máš zcela pravdu, číst číst číst není špatná věc, kor když už je to tu několikrát popsáno :lol: :lol: :lol: jo a ty hřídele na tigra jsou krátké.
Naposledy upravil(a) Vojtiš dne 18 led 2012, 21:59, celkem upraveno 1 x.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
pajak7

Příspěvek od pajak7 »

To mě pán ještě napsal SZ že děkuje za ochotu a já během 5ti minut našel v návodech asi 6 x téma ohledně napínáků.
Jsem hroznej že nesedím celej den na foru a hned jak se někdo zeptá na něco co tu už několikrát je ho usměrním aby více četl, asi jsem měl napsat že je potřeba číst tady v návodech . :roll: :roll: :roll:
Fuksino
PzKpfw I
PzKpfw I
13

Příspěvek od Fuksino »

Děkuji za reakce.Já se v tom opravdu zatím nevyznám.Nebyl by nějaký přímý odkaz co koupit?Já čtu a čtu a čtu,dozvěděl jsem se tu plno užitečných věcí.Ale přesnou odpověď na to co mě momentálně zajímá jsem bohužel nenašel a zatím jí stále neznám tak se tu provás hloupě ptám.
Fuksino
PzKpfw I
PzKpfw I
13

Příspěvek od Fuksino »

Tak se hned nečerti pajaku
Milan
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
15
Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov

Příspěvek od Milan »

Přímé odkazy co koupit nejsou samozřejmě žádnej problém,ale ty jsi neuvedl oč se ti " přímo jedná ".
A mockrát se mi stalo,že jsem dal přímej odkaz co koupit a dotyčnej začal polemizovat.Na to již nemám sílu a věřím že nikdo ze starších přítomných.Ty se teď ptáš,ale již jsi koupil ?
Takže stručně : na venek převodovky 3:1,napínáky vyrobit,pásy stačí zatím plast,ložiska na výstupní hřídele a případně u Tigra dat dvě ložiska tuším 4x10x3 do zadních plastových kol aby držela rovinu a nepadaly pásy.
Jinak spoustu věcí si děláme sami a nekupujem.
A tohle jsi měl koupit : http://www.asiatam.com/bausatz-tiger-fr ... p-519.html
Odpovědět

Zpět na „Poradna“