Lepení korby
Lepení korby
Zdravím kolegové.Čím lepíte v případě potřeby plast korby u HL.Třeba když zalepujete k vaně ložiska hřídele pohoných kol,nebo když něco chcete vlepit do korby.Díky za radu.Adam
- Barraka
- Zakladatel
- 15
- Lokalita: Chrást u Poříčan (nedaleko Českého brodu)
Re: Lepení korby
Doposud jsem lepil pevnostní spoje epoxidem a těsnící spoje silikonem.
Teď chci vyzkoušet tavnou pistoli, na kterou jsem četl a slyšel dobré ohlasy.
Teď chci vyzkoušet tavnou pistoli, na kterou jsem četl a slyšel dobré ohlasy.
----------------------------------------------------------------------------
Můj tank : Tiger I - časná verze - (101/501 Batalion "LAH")
Já jsem lepil vteřinovým lepidlem, ale ne tím za osm korun,ale za 120Kč. Ložiska je neklepší vlepit do plastelíny, která ztvrdne na bázi epoxidu.
Radek
Radek
Jen se sluší dodat, že ten vteřiňák je Cyanofix od firmy Soudal, není to žádný extravýrobek. mě se ale osvědčil.Radek píše:Já jsem lepil vteřinovým lepidlem, ale ne tím za osm korun,ale za 120Kč. Ložiska je neklepší vlepit do plastelíny, která ztvrdne na bázi epoxidu.
Radek
Radek
- Barraka
- Zakladatel
- 15
- Lokalita: Chrást u Poříčan (nedaleko Českého brodu)
Cyanofix používají u nás v práci na dílně na lepení desek z pěněného pvc a když se to zlomí tak vedle.
Bohužel ten plast co jsou z něj tanky Hen long je tvrdší a obecně se lepí dost špatně.
I ten epoxid na tom drží dost blbě.
Ještě mám koupený (ale zatím nevyzkoušený) dentakryl, kterým chci vylít mezeru mezi kovovou výztuhou podvozku a vanou. Až to otestuju dám vědět.
Bohužel ten plast co jsou z něj tanky Hen long je tvrdší a obecně se lepí dost špatně.
I ten epoxid na tom drží dost blbě.
Ještě mám koupený (ale zatím nevyzkoušený) dentakryl, kterým chci vylít mezeru mezi kovovou výztuhou podvozku a vanou. Až to otestuju dám vědět.
----------------------------------------------------------------------------