King od HenLongu
King od HenLongu
Nevite nekdo jak se zadaril ten King od Henlongu co je ted nejakou dobu k mani?? Predpokladam ze to bude asi jeste kopa prace aby se to hybalo jak ma. Jen me zajimalo, jestli uz treba nekdo nevlastni ve sve staji tenhle kousek
Michal
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Re: King od HenLongu
Už ho mám objednaný tak až dorazí dám sem info.. Ale práce na tom bude určitě mám už kinga s henschel věží a bylo s ím práce dost ale stálo to za to...
Kingtiger Sd.kfz. 182
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Tvýho Kinga jsem vyděl v Lešanech a opravdu to stálo za to.Je moc pěknej.Určitě se ti povede i s tou Porsche věží.Nebude tam taková práce s elektronikou.
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Mílo dík od tebe chvála potěší dvakrát. Už se na něj těším objednal jsem k němu i tu novou kovovou vanu kovový pásy a hnací a napínací kola tak jsem zvědavej jak to bude jezdit
Kingtiger Sd.kfz. 182
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Hlavně nezapomeň na slušný převodovky.Bude to asi váha.
Při té příležitosti mě tak napadla otázka...jak dlouho trvá dodání?? King je můj oblíbenec, ale musím zatím našetřit...předpokládám nemalou investici aby stál zato Zatím pořídím menší "kotě" v podobě PantheraJarin píše:Už ho mám objednaný tak až dorazí dám sem info.. Ale práce na tom bude určitě mám už kinga s henschel věží a bylo s ím práce dost ale stálo to za to...
Michal
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Trvá to tak týden až deset dní. investice je do něj větší ale vyplatí se vrátí se ti to na jízdních vlastnostech. rozhodně jako první jsou převodovky v základu dávají 3:1 ja dávám 5:1 a jsem spokojenej. Kolik jsem do něj investoval radši říkat nebudu aby tě to neodradilo
Kingtiger Sd.kfz. 182
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Pochybuji jestli v základu dávají převodovky 3:1 .Je to jen v těch upgradovaných verzích.King od HL je určitě nemá.
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Uvidíme ale ja tam stejně dám ty 5:1 jsou super a uz je mám vyzkoušený a po té menší upravě šlapou jak hodinky
Kingtiger Sd.kfz. 182
Nechci se do toho montovat, ale jaké je v tom vůbec rozdíl 3:1, 5:1 je to fakt v reálné lízdě nebo kdo jaké má cit v rukách, já myslím že ty 3:1 jsou pomalejší nebo se mýlím? Vojtiš.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!