ELEFANT STOKLAS
Re: ELEFANT STOKLAS
Tak to už je úchylka ( v pozitivním smyslu) ale po tom co jsem vyděl na srazu u Milana toho Stuga tak se ani nedivím, ne vážně, tohle je dokonalost sama, klobouk dolů
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Pánové,já s ním tady musím žít a komunikovat.Teď už s ním nebude řeč.Kdo to má vydržet ?
ja to s nim mam jeste horsi . Stale vyhrozovani slapnutim na tank ze to tak dal nejde ze se nenecha takhle urazet budu muset asi dovnitr udelat vojcle jak chlastaji pivo a bez neho . Budu muset delat i motory ale je velky problem sehnat podklady ja to uvnitr vypadalo
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Ale Zdenku,v růžové kamufláži to nebude mít chybu.Však uvydíš až přijdeš lakovat.A motory udělám na žluto.
Mílo Stoklase jsem u tebe zažil poprvé a jak jsem vyděl jeho tank tak jsem nechápal, ale to víš každý je na něco jiného on ma krásné interiér a ty zase exteriér podle mího,doufám že se neurazí tak se měj Vojtiš.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Zdarec klucí.
Náhodou růžová barva je dobrá kamo na poušť !!! Viz. JEEPy od SAS.
Náhodou růžová barva je dobrá kamo na poušť !!! Viz. JEEPy od SAS.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Ja bych vas chtel vydet kdyby jste tady s nim museli byt a pri tech jeho krasnych tancich meli udelat neco cim ho nasrat zbyva jedine delat vnitrek nez to zacne taky bere to vazne uz i pivo prestal pit tak poradte jak toho Milana dostat kdyz tanky ma tak pekne
No jako teda když Milan přestal pít pivo tak tomu už vůbec nerozumím,já osobně při práci na modelu, pivíček zdělám několik teďka momentálně mám na stole rozložený Stug. a když sedám ke stolu s tankem
automaticky pokládám v pravo na kraj stolu piví
automaticky pokládám v pravo na kraj stolu piví
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
No jo ,jenže pak je další a další , pak se vyrazí na zábavu a přijde se ve 4 ráno a je prů...r .
Ano,ano to moc dobře znám,eště k tomu ňáká ta štamprle a je to no a voootom to je.