SU-100 by FORTE66
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Re: SU-100 by FORTE66
Pěkná práce
joFORTE66 píše:Vidim to na koupi prevodovky 3:1
joFORTE66 píše:zakladni set elektroniky od hen Longu
ono z toho stejně moc neníFORTE66 píše:kourak me vazne nebere a prijde mi zbytecnej
není problémFORTE66 píše:Kdyztak se s elektronikou obratim s dotazy.
Dekuju vsem za kladne reakce...urcite jeste behem tydne pridam dalsi foto jak prace pokracuje...pripadne navrhy na vylepseni take rad uvitam
Michal
Tak dnes dostal přednost před Pantherem projekt SU-100. Dárce orgánů Panther G -> příjemce SU-100. Vypadá to, že se všechno podaří. Poslední oříšek bude hnací kolo a hlavně poladit přílišnou délku hřídelí, které pak pokud bude místo, uložím do ložisek.
Jinak co se týče vodících kol, užil jsem si o víkendu pekelné broušení (v ruce) vodící V drážky na pásy, protože původní (úzká) mezera byla určená pro statické kartonové pásy.
Už se nemůžu dočkat, až podvozek "ožije". Jinak řídící jednotka bude taky z Panthera, tudíž RX-18. Jak to tak vypadá, místa bude uvnitř naštěstí dost.
Jinak co se týče vodících kol, užil jsem si o víkendu pekelné broušení (v ruce) vodící V drážky na pásy, protože původní (úzká) mezera byla určená pro statické kartonové pásy.
Už se nemůžu dočkat, až podvozek "ožije". Jinak řídící jednotka bude taky z Panthera, tudíž RX-18. Jak to tak vypadá, místa bude uvnitř naštěstí dost.
Michal