Zdravím vsechny tankany. Nechtel jsem tuhle debatu montovat do meho SU-100 tak snad sem se vice hodi. V kostce. Rad bych investoval do sveho prvniho RC tanku...strucne receno...americke tanky me nikdy moc nezajímaly takze ty jsem vyloucil ihned. Mym snem by bylo T34/85 ale dle vasich reakci na foru je model od Torro po ovladaci strance bida bidouci a vyzadoval by hodne uprav, coz jako zacatecnik nevim nevim. KV se mi proste nelibi vzhledove a Tiger je jak psal uzivatel Milan take narocny na doladeni pro venkovni jizdu. Kingtiger je sice uzasny (nadherny stroj), ale take bych rekl ze bude potreba hodne velkych uprav aby to pojezdeni stalo zato. Posledni dobou me upoutal Jagtpanther. I podle vasich reakci je pro zacatecnika dobrou volbou. Resim tak ale dilema, jestli koupit zakladni model (v plastu) a ivestovat do upgradu nebo si koupit rovnou upgradovany..nevim jak vy ostatni, ale ja mam v posledni dobe smulu na koupi veci(i velmi kvalitnich), ktere proste sly do servisu v zaruce a tak by pro klid duse byl lepsi tank, se kterym by se dalo v rozumnych podminkach zajezdit a pritom do nej hned nevrtat kvuli zaruce (stejne by na to doslo nakonec jak se znam ale az casem
) vim ze cas od casu objednavate na nemeckych serverech a tak by mi par tipu pomohlo. Na ceskych strankach jsem nasel tento
http://www.kup-rc-modely.cz/p_info/778- ... ma/?Lang=1
psal jsem prodejci o informace o ridici jednotce atd. Pry se ozvou. Jedine co me mrzi, ze je model na BB kulicky a ja bych radeji infra. Pokud bych vas tedy mohl pozadat o nejaky dobry tip..nebo pokud by nekdo z vas mel nejaky model na prodej (cemu sice neverim ale zeptat se muzu
), tak dejte prosim vedet. |Predem dekuji za odpoved a omlouvam se za obsahlost prispevku.