Panther Ausf. G aus Lhotka
Re: Panther Ausf. G aus Lhotka
Není zač. Jsem zvědav. Já se rád podívám na každý kousek. Nejsem modelář a ani moje verze není nejen nepřesnou kopií, ale naprosto jsem nedodržel nic. Modeláři zde by slzu asi uronili. Ale mě se můj tank líbí a rád s ním jezdím. Možná se jednou k nějakému věrnému zpracování také odhodlám. Foto nové kamufláže někdy přihodím do diskuse někam, ať to tu nenaruším.
Držím ti palce. Ať se ti v úpravách daří. Doufám, že co nejdřív vyrazíme někam do terénu.
Však to jsou taky RC Modely a proto je jedno jestli si ho uděláš jak se to zamlouvá tobě nebo podle historie a hlavně každá snaha se ceníMiK píše:Není zač. Jsem zvědav. Já se rád podívám na každý kousek. Nejsem modelář a ani moje verze není nejen nepřesnou kopií, ale naprosto jsem nedodržel nic. Modeláři zde by slzu asi uronili. Ale mě se můj tank líbí a rád s ním jezdím. Možná se jednou k nějakému věrnému zpracování také odhodlám. Foto nové kamufláže někdy přihodím do diskuse někam, ať to tu nenaruším.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj klucí.
Když už je tady ta debata rozvinutá, tak upozorňuji, že naše modely jsou jen polomakety !!! Modelaříme přece hlavně pro radost a vo tom to je !!!
Když už je tady ta debata rozvinutá, tak upozorňuji, že naše modely jsou jen polomakety !!! Modelaříme přece hlavně pro radost a vo tom to je !!!
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !