ani se nepté - je tam akorát tak ke vzteku a když se zadaří, tak tam do Lešan nebudeRudyn píše:Na tom boku ten bílý kulatý flek je k čemu ???
SU-76i 1/16 by Kulda
Re: SU-76i 1/16 by Kulda
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Skvělá práce,
koukal jsem , že už se tí do ty boudy pomalu žádná další elektronika a serva nevejde jak je to nabušené, jinak samozřejmě i skvělé zvuky ty se mi taky hodně líbí.
Prostě super.
Michal
koukal jsem , že už se tí do ty boudy pomalu žádná další elektronika a serva nevejde jak je to nabušené, jinak samozřejmě i skvělé zvuky ty se mi taky hodně líbí.
Prostě super.
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
Protože mám v každém stroji minimálně jednoho člena osádky, SÚčko nesmí přijít zkrátka
Musel jsem ho trochu rozřezat, poslepovat, vytmelit a ještě na něm práce bude, ale základ je dobré (teda myslím)
http://youtu.be/WiRkQp8nbeE
Musel jsem ho trochu rozřezat, poslepovat, vytmelit a ještě na něm práce bude, ale základ je dobré (teda myslím)
http://youtu.be/WiRkQp8nbeE
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
hale ...parádní
uznale kývu hlavou
uznale kývu hlavou
a až namnožíš ty moje rusáky, udělám výsadek - čekám na němrst píše:hale ...parádní
uznale kývu hlavou
To bohužel - v KV na to není místo, bo je přímo pod panáčkem motorek na zvedání hlavně.balcin píše:Ondro,ty jsi ale hracicka. Jsem zvedavy jestli se me ten muj velitel taky toci.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj Ondro.
Co používáš za tmel k doplnění chybějících dílů u figurek ???
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
dvousložkáč z Asiatamu - a nejen na figurky, ale na všechnoRudyn píše:Ahoj Ondro.